2777
2789

من بچه بودم خالم منو برد تو روستا روضه

یه اتاق کوچیک بود پر ادم🤦🏻

بعد این زنه که خیلیم بی عقل و بیشعور بود اصلا نگاه نکرد تو این جمع بچه کوچیک هست

شروع کرد از معراج پیامبر گفتن😕

میگفت اگه غیبت کنین مواد مذاب میریزن حلقتون،یا از موهاتون اویزون میشین یا با قیچی اتشین بدنتونو قیچی میکنن(بدتر گفت من اینو گفتم)😕😕

نیم ساعت چهل دیقه تمام از این حرفا زد با جزئیات و سوز و گذاز😒

من ماههای زیادی اضطراب شدید گرفتم تا صبح گریه میکردم🥺

میترسیدم برم جهنم میترسیدم بمیرم یا امام زمان ضهور کنه😑انقد بچه بودم🥲

خیلی روی روانم تاثیر بد گذاشته بود

اون زن نباید همچین حرفاییو تو جمعی که بچه بود میگفت

من خالم فکر کنم شونزده هیفده بود ولی باید اونم عقلش میرسید این حرفا چیزای خوبی برای بچه نیست

کلا این خالم که میگم باهاش خیلی صمیمی بودم تا وقتی ازدواج کرد ولی منو خیلی تو بچگی ترسوند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درک میکنم 

سیاحت غرب بود قبر بود چی بود 

فیلم اون داداشم روزی چند دفعه نگاه میکرد منم بچه بودم تا مرز سکته میرفتم شبا میترسیدم بخوابم 

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

تو مدرسه هم همینا رو میگفتن ،من ۹سالم بود این حرفا رو معلممون میگفت ،یا مدیر و معاون ها میگفتن اصلا ...

من هفت سالم بود

خوش به حالت که نترسیدی

من به این باور رسیده بودم میرم جهنم:/

روحیه همه بچهام مثه هم نیست منو با خودت مقایسه میکنی عزیزم

بخدا:/الان داشتم فکر میکردم برم پیش تراپیست بعد دیدم نصف تروماهام تقصیر این زنه😑من خیلی استرس کشیدم ...

بگردمت🫂

به نظرم پیس یک مشاور برو

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

درک میکنم سیاحت غرب بود قبر بود چی بود فیلم اون داداشم روزی چند دفعه نگاه میکرد منم بچه بودم تا مرز ...

وای چقد بعضیا بی عقلن خودشون سی سالشونه میبینن میترسن جلوی بچه این چیزارو میزارن

وای خیلی استرس کشیدم و اذیت شدم اعصابم خورد شد

میخواستم برم پیش تراپیستریشه مشکلاتی که میخوام برم پیش تراپیست تو کودکیبرای همین یادش افتادم

خب اگه اذیتت میکنه حتما برو عزیزم 

خدا رحمان و رحیمه 

واقعا تا یه سنی نباید بچه هارو بعضی مجالس برد 

👣

خب اگه اذیتت میکنه حتما برو عزیزم خدا رحمان و رحیمه واقعا تا یه سنی نباید بچه هارو بعضی مجالس برد

نه الان که اون داستان اذیتم نمیکنه

الان هنوز ادم استرسیم میگم احتمالا تاثیر همون اتفاقا تو بچگیمه