2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601812 بازدید | 6601 پست

سلام دوستان عزیز ی که داروی بلوغ رو مصرف کردین عوارضش چی بود و آیا اصلا فایده ای داشت و آیا داروی خوراکی هم داره مت خیلی نگرانم برای دخترم ۹ ساله داره سینه در میاره ممکنه دکتر بهش دارو بده اگه آمپول بده بیچارم میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین از پریود دختر من تقریبا یکسال گذشته و هورمون های زنانه کار خودش را کرده و روند رشد را به شدت پا ...

سلام عزیزم، دختر شما الان چند سالش هست چند سالگی پریود شد؟ میشه علائم اولیه ش رو بگید چی بود؟

سلام عزیزم، دختر شما الان چند سالش هست چند سالگی پریود شد؟ میشه علائم اولیه ش رو بگید چی بود؟

مو ضخیم  زیر بغل 

مو در قسمت شرمگاهی 

پیش اومدن سینه به حدی که برآمدگیش حس بسه قشنگ 

بو عرق زیاد 

زود چرب شدن بدن و نیاز بیشتر به حمام 

مثلا اگه قبلا سه روزم حموم نمی‌رفت چرب نمیشد الان مثلا دیروز حمام بوده دوباره نیاز بره حمام .این ویژگی به نظرم بالاترین خصوصیت 

عرق زیاد و چرب شدن زیاد بدن و به خصوص موی سر .

خانمای عزیز 

طبق مطالعات جدید من 

اگه از سن زیر ۹ و به دلخواه خودتون قبل اینکه واقعا دختر تو مراحل نهایی عادت ماهیانه باشه برید و آمپول پیشگیری را بزنید. رشدی که در حالت طبیعی قرار بوده بچتون بکنه را هم نمبکنه .مثلا از ۹ تا۱۱ سالگی قرار بوده طی روند طبیعی بدن بچه ۲۰ سانت یا ۱۵ سانت قد بکشه شما زودتر و از ترستون و با خواست خودتون آمپول پیشگیری میزنید و بچه همون رشد طبیعی بدنش را هم نمیکنه .یه مدت بعد آمپول تاخیر مطمین باشید که دکتر تشخصی میده رشدش داره متوقف میشه و بهتون آمپول هورمون رشد را تجویز میکنه .پس صبر کنید تا مراحل نهایی بچه روند رشد طبیعیش را پیش ببره .تا چهار تا مو کرکی نازک زیر بغلش دیدید نروید دو سال آمپول پیشگیری بزنید.نظر من اینه تا جایی که میشه صبر کنید با مکمل ها اول پیش برید و تحقیق و تحقیق و تحقیق کنید و متخصص غدد خوب ببرید .

ولی بگم از چهارم تا ششم بالای ۸۰_۹۰ درصد بچه ها پریود میشن .گوشی هم کمتر دست بچه هاتون بدهید. هیچ کس دلیلش را هم نتونسته هنوز بفهمه ‌.یا خوراک یا گوشی .مسایل زناشویی را هم بسیار مراقب باشید من میگم اثر نداره ولی رعایت کردنش هم ضرری نداره .دختر بالای ۹ سال تو خونه دارید تو پوششتون و ارتباط با همسرتون بسیار رعایت کنید .

موهای کرکی و نازک زیر بغل نشونه بلوغه؟؟؟

مو نازک بلند زیر بغل در اومد یک سال تا یک سال و نیم بعد پریود میشه .ولی اگه تازه مو جوانه زده بسیار کوچک و نازک دو سال به بالا وقت داره تا پریود .

موقع پریود دختر درست به اندازه زن بالغ مو ضخیم زیر بغل و شرمگاهی داره و نیاز به شیو داره.و احتمالا دیدن ترشح زنانگی از علائم اینه که دیگه  وقت پریود بسیار نزدیک .

مو ضخیم  زیر بغل  مو در قسمت شرمگاهی  پیش اومدن سینه به حدی که برآمدگیش حس بسه قشنگ ...

ممنون از جوابتون، دختر من ۷  سال و دو ماه داره موی کرکی زیربغل درآورده البته بلند نیست، بوی عرق هم میده ،دکتر بردم گفت علائم کاذبه بلوغ نیست و آزمایش هورمونی نوشت جوابش هنوز نیونده، دارم دق میکنم دخترم خیلی کوچیکه

علازم اولیه ش چند سالگی بود و چی بود؟ ده سال باز خوبه دختر من خیلی کوچیکه    

ببین عزیزم‌ الان که اتفاقی نیفتاده به جای ترس سعی کن کمکش کنی تا کلاس چهارم به قد ۱۵۰ برسه .مطمئن باش قبل از کلاس چهارم امکان نداره پریود بشه دوسال و نیم حداقل وقت داری شایدم بیشتر .

ترس و اضطراب که مادرها تجربه کردیم به خاطر پریود و خونریزی و اینا نبوده و فقط فقط به خاطر اینه که میگن قد رشد نمیکنه .وگرنه خدا خودش این خصوصیت را تو وجود دختر قرار داده خودش هم صبرش را میده .

من ۱۰ سالگی تمام پریود شدم با قد ۱۶۰ و دیگه رشد نکردم

الان که تاپیک رو خوندم فهمیدم که منم بلوغ زودرس داشتم

چقدر مادر آگاهی هستی گلم

مرسی بابت تاپیک مفیدت

حداقل حواسم به دخترم باشه

دختر منم 9 سال هفت ماهش موی زاید دراورده تو ناحیه شرمگاهی ولی اندازه زیادی نیس منم دوبار بردم تراکم ...

من کلاس چهارم پریود شدم   قدم تا ۱۵۵ رشد کرد   و همش میگم اون موقع باید آگاهیی های الان بود قطعا قدم بلند میشد   واقعا تا هر جا می تونید بفکر باشید و عملکردتون واقعا خوب بود   بلوغ زودرس از هیچ نظر خوب نیست 

علازم اولیه ش چند سالگی بود و چی بود؟ ده سال باز خوبه دختر من خیلی کوچیکه    

ببین از امروز به هیچ وجه تخم مرغ ماشینی بهش نده به هیچ وجه سوسیس کالباس و مشتقات اینا را بهش نده .

پفک و چیپس ممنون خیلی هوس کرد یه کم بهش بده یا خودت سیب زمینی براش سرخ کن

هر چیر خوراکی که تاریخ انقضا دارد به دخترت نده به هیچ وجه تو مدرسه کیک و بيسکوئيت تاریخ دار بهش نده .از شیرینی فروشی ها کیک یزدی _نون برنجی و هر چیزی که بعد یک هفته تو یخچال بمونه مونده میشه باید بریزی دور یعنی موادنگهدارنده نداره .از اونا بده ببره مدرسه .براش سیب انگور گلابی و نون پنیر برای صبحانه بگذار .نه کیک و کلوچه و چوب شور و امثالهم 

موادنگهدارنده _سوسیس_تخم مرغ ماشینی _شکر زیاد _بلوغ را جلو میندازه 

استفاده از گوشی را به سمت براش کم کن .

کار نشد نداره خواهر فقط صبر میخواد و تلاش