2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 125567 بازدید | 10648 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزدلنظرت درمورد این پکیج چیه؟ قیمتش۳۷۵ هزارهاموزشایی ک اینجا نوشته کاربردیه؟

سلام عشقم

خوبه اگه تخصصی اموزش بده

هزینشم خوبه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
بهار جانم عزیزم خوبی ؟بهار جان میخوام کلوچه خرمایی درست کنم میشه بجای ماست از شیر استفاده کنم ؟

سلام بند دلم عزیزم

خوبی شما

ببخشید دیر جواب میدم

بستگی داره عزیزم چه نوع کلوچه ای باشه

معمولا کلوچه خرمایی با شیر هستش

حالا نمیدونن چه مدلی میخوای شما درست کنی

سلام بهار جان خوب هستین من درمورد قالیبافی سوال داشتم بنظرتون میشه باهاش کسب درامد کرد؟

سلام عزیزم

در خدمتم

قطعا

مخصوصا کار تابلو فرش

درسته زحمت زیادی داره اما خیلی درامدش خوبه

ظرافت کیفیت و تمیزی کار خیلی مهمه

سلام بهار جون ممکنه من هم راهنمایی کنید 

دخترم 13 سالش هست وتاالان میبینم دروس‌ متوسط هست وعلاقه ای به خوندن وغیره نداره فقط به آشپزی علاقه نشون میده 

با توجه به تجربه ای که دارید چه طور میتونم حمایت کنم تا 

درهمین رشته آشپزی به مدارج بالا برسه و جایگاه اجتماعی خوبی هم داشته باشه 

سلام بهار جون ممکنه من هم راهنمایی کنید دخترم 13 سالش هست وتاالان میبینم دروس‌ متوسط هست وعلاقه ای ب ...

سلام وقتتون بخیر

به دختر گلتون بگید تا مقطه دیپلم درسشو ادامه بده و بعد به صورت تخصصی و اموزشگاهی اموزش ببینه

اینجوری موفقیت بیشتر و بازار کار راحت تری براش رقم میخوره

میتونید از الان کم کم تو کلاسهای کیک و دسر ثبت نامش کنید تا یکم اون حس علاقه به اشپزیش ارضا بشه

سلام خوبید

یادمه قبلا گفته بودید مشهدی هستید و یکی از دوستانتون خادم حرمن

من نذر گندم برای کبوترای حرم داشتم اگر امکانش هست کمکم کنید نذر مو ادا کنم

اگر صلاح دونستید شماره حساب تونو بدید یا اگر جور دیگه که میشه نذر مو ادا کنم راهنمایی ام کنید

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)

سلام عزیزم

خوبی؟ 

میگم بهاری کیک و شیرینی ک مال افراد سیلیاکی هست، دستورش کلا فرق داره با کیکای با ارد معمولی؟ 

مثلا بخوام همه دستور کیک عصرانه رو انجام بدم فقط بجای ارد گندم توش ارد برنج یا ذرت بریزم میشه؟ یا اونا رسپیشون فرق داره کلا؟ 

سلام بهار خانم خوبید من اتفاقی الان پستای شمارو دیدم درمورد اشپزی سوال داشتم 

من اشپزیم اصلا خوب نیست هرغذایی درست میکنم طعم نداره شوهرمم بدغذاس نق میزنه که غذات خوب نیس میشه کمکم کنید 

سلام خوبیدیادمه قبلا گفته بودید مشهدی هستید و یکی از دوستانتون خادم حرمنمن نذر گندم برای کبوترای حرم ...

سلام عزیزم

وقتتون بخیر

میزان گندم رو بفرمایید لطفا

سلام بهار جان خوبی عزیزم میشه در مورد خامه قنادی یک توضیح بدین که کدوم مارک بگیرم که هم خوشمزه باشه ...

سلام

خوش اومدید

مینارین فرم دهیش راحت تره

برندهای

میهن

کاله

کولاک

سی روز

گلرود

عالی هستن عزیزم