2777
2789

عقدیم اولین تولدشه ک باهمیم

تقریبا یماه دیگه تولدشه میخوام تو بیرون براش تولد بگیرن ینی کافه ای جایی 

میشه کمکم کنین از این بابت

راجب این میز نظرتون چیه🥲

ادرس براش بفرست فلان ساعت بیا فلان کافه 

یه جای دنجی رو انتخاب کن 

میزوهم با شمع و اینا بچین ،با باریستا هماهنگ کن وقتی اون اومد داخل پیش تو و داشتی بهش تبریک میگفتی 

یه اهنگ پلی کنه برات و کیکو براتون بیاره 

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه همین مدل

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

خیلی شمع و گل و پروانه نکن ساده و مینیمال باشه بهتره

امیدوارم تولد ۱۲۰ سالگیش رو باهم جشن بگیرین🥰

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

ادرس براش بفرست فلان ساعت بیا فلان کافه یه جای دنجی رو انتخاب کن میزوهم با شمع و اینا بچین ،با باریس ...

شرایطشو ندارم تنهایی برم باید با خودش برم اخه🥲🥲

ب چشش میاد ذوق میکنه!؟؟ 

شرایطشو ندارم تنهایی برم باید با خودش برم اخه🥲🥲ب چشش میاد ذوق میکنه!؟؟

اره بابا چرا ذوق نکنه 

یکی از دوستام از خونه کیک درست کرد وقتی شوهرش زنگ زد بیا در خونه منتظرتم با کیک رفت تو ماشین و سوپزایزش کرد 

...
بگم میزو اینطوری دیزاین کنن دیگ زیاد بادکنکو اینا دوست ندارم

نه این مدلی خیلی قدیمی شده مثلا رگ ریز کوچیک قرمز صورتی بریزن رو میز خودشون اینقدر ایده دارن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم