2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر ساینا قبلا خوب بود 

چند وقت پیش باز مشاوره انتخاب کردم، مشاور شماره خودشو داد و دوباره هزینه واریز کردم خیلی مبهم و سربسته صحبت کرد و گفت هفته ی بعد بازم واریز کنم و به شمارش زنگ بزنم ، دیگه تماس نگرفتم

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
سلام توی که حیطه ای مشاوره میخواین

برای خودم نیست

برای خاله‌م میخوام درگیری های ذهنیش زیاد شده و به شدت بی اعصاب شده میخام ک یکم صحبت کنه و شاید راهی جلوی پاش گذاشتن که اروم بشه

برای خودم نیستبرای خاله‌م میخوام درگیری های ذهنیش زیاد شده و به شدت بی اعصاب شده میخام ک یکم صحبت کن ...

خاله تون نی نی سایت داره براش بفرستم؟

من یه جا میشناسم هم قیمت مشاوره هاش خوبه هم کیفیتشون 

):I told you i was sad

برای خودم نیستبرای خاله‌م میخوام درگیری های ذهنیش زیاد شده و به شدت بی اعصاب شده میخام ک یکم صحبت کن ...

من ارشد روانشناسی دارم شماره نظام هم دارم ولی کارم تولید محتوای علمی  و پادکسته ولی اگه بخواین با هزینه کم این کارو انجام میدم 

از کجا میتونم پیدا کنم؟

من اینو سرچ کردم حالا نمیدونم 

سامانه صدای مشاور۱۴۸۰ جهت مصاحبه غیرحضوری و  از سوی دولت درنظر گرفته شده است که هم‌وطنان از طریق برقراری ارتباط با این خط  از خدمات این سامانه به صورت  استفاده کنند. این سامانه  همه روزه از ساعت هشت صبح تا ۲۴شب به صورت  روان‌شناسی می‌دهد