2777
2789
من با نورهلامصب بعدش انگار میشه پنبه🤤بس ک نرم میشه

چجور درست میکنی ک میزنه؟؟؟ برا من نمیبره چرا؟؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنویس بنویس که از طبقه هفتم جهنم بریم پنجم حداقل

انشالله 🤣🤣📿

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔

قبلش بدنت نباید آب بخوره اصن خشک باشه تنت 

پودرش نباید زیاد شل و سفت درست کنی و وقتی زدی گذشت زمان با دستت بکن یذرش ببین اگ کامل و راحت کنده میشه بشور وگرنه نشور یکم دیه واستا 

بعضیاشون یه کارتک یا کاردک هم دارن با اون بکشی بعدش موقع شستن خیلی خوب کنده میشه 

ولی خودمم همیشه ریش سیبیل میمونه اون ته🤣🤣

عشق ادمو احمق میکنه🖤
چرا لیزر بده؟؟دوستم منو وسوسه کرده برم لیزر

بازم خودتون میدونین

ولی هرکی رفته جواب نگرفته و اینکه درد زیاددد داره و هی باید جلسه به جلسه بری و جلسه آخر اصلا نداره حاضرم درد اپلاسیون بکشم ولی لیزر نرم 

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔

اپیلاسیون وکس 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بازم خودتون میدونینولی هرکی رفته جواب نگرفته و اینکه درد زیاددد داره و هی باید جلسه به جلسه بری و جل ...

من لیزر رفتم ولی واقعا بهترین تصمیم عمرم بوده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜