2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 125533 بازدید | 10648 پست
سلام عزیزمخوبی؟ میگم بهاری کیک و شیرینی ک مال افراد سیلیاکی هست، دستورش کلا فرق داره با کیکای با ارد ...

سلام دلبر

کلا فرق داره نفسم

تنها ارد نیست

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
سلام بهار جان خوبیبعد از مدت ها تعلیقی با یکی از اکانت های قدیمی اومدم سراغتون خوبین خوشین دلم برا ...

سلام عزیز دل

شکر خدا

شما خوبی؟

منم دلم برای تک تکتون تنگ میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بهار خانم خوبید من اتفاقی الان پستای شمارو دیدم درمورد اشپزی سوال داشتم من اشپزیم اصلا خوب نیست ...

سلام عزیزم

خوش اومدید

چاشنی غذا و البته رسپی دقیق خیلی موثره در اشپزی.

این تاپیک پر از رسپی اصولی غذاها و شیرینی ها و کیک های هتلینگ هست

هر غذایی مد نظرتونه بفرمایید من شماره صفحه رو بگم مطالعه کنید راهنماییتون کنم

من در مورد کار با سولاردوم سوال دارم کسی هست بتونه کمکم کنه؟ 

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
سلام عزیزموقتتون بخیرمیزان گندم رو بفرمایید لطفا

سلام

شش کیلو

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
چشممن هماهنگ میکنماگه تونستن انجام بدن بهتون خبر میدم

ممنونم ازتون

❤️

الهی خیر ببینید

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
چشممن هماهنگ میکنماگه تونستن انجام بدن بهتون خبر میدم

سلام عزیزم خوبید ببخشید مزاحم میشم یه سوال داشتم یادمه که گفتید مشهد زندگی می‌کنید ببخشید کی حرم میرید؟😔

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

سلام عزیزم

امیدوارم حالت خوب باشه.

من دوره کیک های کافیشاپی رو‌ اموزش دیدم میخوام شروع به کار کنم

میشه کمکم کنی؟

هیچییییی نمیدونم

چطوری باید شروع کنم

کجا برم

چی بگم

میشه کمکم کنی خداخیرت بده

سلام عزیزم خوبید ببخشید مزاحم میشم یه سوال داشتم یادمه که گفتید مشهد زندگی می‌کنید ببخشید کی حرم میر ...

سلام عزیزم

بله همسایه بی فای اقا امام رضاییم.

والا زمان دقیق نداره

چون شاغلم 

ولی هر روز از جلوی حرم رد میشم

خواهش میکنمگفتن اطلاع میدن بهممنم بهتون میگم عزیزم

خیلی ممنونم🌹

سلام عزیزمبله همسایه بی فای اقا امام رضاییم.والا زمان دقیق ندارهچون شاغلم ولی هر روز از جلوی حرم رد ...

یه روز از طرف من به آقا سلام بدید❤️

بگید محتاج نظرشم