2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516280 بازدید | 37239 پست
فقط یه مشکلی هست من میگرن هم دارم تو مدت پریود و تخمک گذاری بخاطر تغییر هورمونی سر درد میگیرم حتما ب ...

منم میگرن دارم، هم از متخصص مغز و اعصاب هم زنان پرسیدم گفتن اشکالی نداره بخور، مثبت شدی قطع کن! ولی از طرف خودم میگم به نظرم تاثیر میزاره، ولی دیگه چاره‌ای نیست، منم نخورم خیلی حالم بد میشه به تهوع و سرم و ... میکشه اصلا نمیتونم اقدام کنم... البته من سری پیش با همین روش و مسکن خوردن و میگرن باردار شدم!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام مامانا خوب هستینمنم به امید خدا رسیدم به هفته ۳۵انشالله از این به بعدم به خوبی بگذره و فسقلیمو ...

سلام عزیزم ❤️ خداروشکر ایشالله به سلامت بغل بگیریش ✨

من استفاده نکردم، اطلاعی ندارم! اما اگه رقیق کننده خونه حواست باشه موقع زایمان خونریزیتو بیشتر نکنه، حتما اینو از دکتر بپرس.. شده چند روز قبل عمل قطع کنی، مخصوصا اگه سزارین باشی!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله هممون به زودی بیایم اینجا عکس بتا مثبت بزاریم 😍😍حق داری واقعا ادم اولش خیلی ذوق داره یادمه ...

همسر من ابن سینا رفت آز اسپرم... بدون نسخه بود خودشون همونجا نسخه آزمایش مینویسن بدون ویزیت پزشک، فقط ببین طرف قرارداد با بیمه‌ت هستن؟ اگه آزاد بخوای بری هم که مشکلی نیست، اما از مام خبر ندارم، ولی کلا مجموعه های این چنینی بیشتر با دکترای خودشون کار میکنن

مرسی الی مهربونم ایشالا همه اقدامیا و شما نی نی های سالم و خوشگل قسمتمون شه.من ک عکس یه نی نی رو هی ...

ممنون عزیزم ❤️ الهی آمین ✨

قسمت من و شما و همه بچه‌های تاپیک 🤲

دوستان سونو واژینال واسه چک کردن ضخامت رحم و تخمدان ها چندم پریود انجام میشه ؟ بعضیا میگن سوم بعضیا ...

سومین بهترین حالت سونو اما چون تو تایم پریودیه خیلیا دوس ندارن، بعد دوره میشه حدود ۱۰-۱۲ رفت که فولی رو دید! چون دیرتر بشه ممکنه بالغ بشه یا ازاد بشه دیگه متوجه نشی نتونی مرتب اقدام کنی

سلام خانوما من رفتم دکتر واسه اینکه دکترم چکاپ های دقیق تر برام بنویسه گفت زیر ۱ سال اقدام نیاز به س ...

وا چه ربطی داره خدای نکرده خیلی مشکلا مثل کیست و تنبلی و ... تو سونو مشخص میشه و هر چه زودتر درمان شه هم بهتره هم نتیجه‌بخش‌تر! نمیخوام دل‌زده‌ت کنم اما اگه در دسترست دگتر بهتری داری اینو عوض کن، کلا تو همه مراحل درمانی انقد بخواد فاصله بندازه سخت میشه!

یه بخش حرفش درسته که چون چهارماه اقدامی و زیر سی سال تا یکسال هم طبیعیه اما اینکه سونو چکاپ رحم و ضمائم ندی درست نیست، بد نیست ادم هر شش ماه یکسال یه سونو کلی بده از وضعیت سلامت بدنش مطلع شه، مخصوصا الان تو اقدام باز دستت میاد رحم سالمه، فولی های خوب ازاد میکنی یا نه، دیواره رحم چه ضخامتی داره، حدود ازادسازیت چه تایمیه! ضرر نداره که یه سونو بری، به نظرم روش خودت بهتره برو برات بنویسن انجام بده

سلام عزیزم شما همسرتون توی هر دو مرکز ازمایش دادن ؟ هم ابن سینا هم ازمایشگاه دیگه ای که مقایسه کنین ...

نه دیگه همسرم فعلا نرفته آزمایش چون اقدام نیستیم گذاشتم موقع اقدام بره، ولی اون زمان بخواد بره حتما میگم به فاصله چند روز استاندارد بره دوتا جای مختلف ببینم نتایج چی میشه، فعلا که خودم درگیر کیست و تاخیر پریود و آمپول پروژسترون اینام، دارم ضدبارداری میخورم، کم مشکل دارم یکی یکی چیزای دیگه‌م اضافه میشه 😅

چقد اینجا سوتو کور شده 🤕قبلا چقد فعال بود کجایین پس ....

من سرم گرمه دکتر ایناست یکم هم خودم از زایمانم افسردگی جامونده دارم پاییز میشه بیشتر هم میشه، با اینکه کلی وقت دارم توان انجام هیچ کاری رو ندارم انگار، کلا به کارای روزمره‌م هم کمتر میرسم، باورت میشه بعضی وقتا یادم میره بیام نی‌نی سایت 🥴 یادم بیاد میام حتما، منو این چند وقت یکم تحمل کنید دیر به دیر میان، اما سعی میکنم هر چند روز یه سر بزنم، راستش چون اقدامم نیستم حرفی برای نوشتن ندارم اما حتما سر میزنم ببینم شما چی نوشتین تا جایی که بتونم جواب همه رو میدم، امیدوارم چندتا بی‌بی مثبت پشت سر هم داشته باشیم منم روحیه‌م بره بالا مثل قبل هرروز اینجا باشم ❤️

انشالله عزیزم برام دعا کنید 💖

سلام عزیزم، من یکم دیر به دیر میام پیاماتو خوندم، اما صبر کردم تا ته تاپیک برم ببینم چی شده، دیدم دیگه چیزی ننوشتی... الان روز چندمی؟ تست زدی؟ پریود که نشدی؟

بی‌بی‌چک نزار ناامیدت کنه ممکنه چون قبل موعد بوده خوب عمل نکرده، اما کلا امیدوار هم نباش که اگه خدای نکرد نشد اذیت نشی 💕 از صمیم قلبم ارزو میکنم مثبت باشی و شروع بی‌بی‌چمای دوخط بشی برای تاپیک ✨ من لانه‌گزینی داشتم روز ۲۵ دوره اما روز سی بی‌بی چک زدم از موعدم گذشته بود سریع دوخط شد 

سلام عزیزم، من یکم دیر به دیر میام پیاماتو خوندم، اما صبر کردم تا ته تاپیک برم ببینم چی شده، دیدم دی ...

سلام عزیزم  ممنونم از دعای قشنگت 💖

هنوز منتظرم 

۲ روز مونده تا موعدم...از بعد لکه بینیم پاک پاک هستم دوره تخمین شدم ۳۳ روز هست چون پریود نا منظم دارم 

امروز صبح دوباره بی بی زدم و منفی بود همچنان راستش ناامید شدم کلا از صبح حالم خوب نیست ☹️ خیلی امیدوار بودم بی بی چک واقعا حالمو بد میکنه می‌دونم ممکنه زود باشه ولی چون دوره هام طولانی هستن صبر خیلی مشکله برام به خدا انگار یه ماه گذشته 

از طرفی شب که میشه حالت تهوع خیلی اذیتم میکنه 

سر درد دارم و خییییییلی استرس دیشب از شدت تپش قلب نمی‌تونستم بخوابم 

البته بازم توکل به خدا... هنوز دو روز مونده تا موعدم 

شاید اگر روز موعد پری نشدم برم بتا بدم و مستقیم برم دکتر که اگر باردار هم نباشم حداقل درمان رو شروع کنم و دیر نشه 

سلام عزیزم ممنونم از دعای قشنگت 💖هنوز منتظرم ۲ روز مونده تا موعدم...از بعد لکه بینیم پاک پاک هستم ...

عزیزم همین استرس زیاد خودش باعث میشه بارداری عقب بیوفته

میدونم و میفهمم ک چقدر این حالت انتظار سخته و پر از استرسه ، خودمم این مراحل و گذروندم ولی درست همون ماهی ک کلا بیخیال بودم و سپرده بودم ب خدا گفتم هر چی خیره پیش بیاد و ورزش میکردم دیدم باردارم 

منم میگرن دارم، هم از متخصص مغز و اعصاب هم زنان پرسیدم گفتن اشکالی نداره بخور، مثبت شدی قطع کن! ولی ...

ممنون الی جون 

والا من از یه دکتر پرسیدم گفت اره اثر داره مثال زد مثلا دیکلوفناک و ایبوپروفن و ژلوفن و این خانواده ... 

گفت برو از متخصص مغز ک اعصاب بگیر 

گفتم بهم سوماتریپتان داده گفت اون مشکلی نداره مصرفش استفاده کن 

ولی در واقعیت هیچی مثل مسکن نجاتم نمیدخ🤕

وا چه ربطی داره خدای نکرده خیلی مشکلا مثل کیست و تنبلی و ... تو سونو مشخص میشه و هر چه زودتر درمان ش ...

دقیقا ، سونو چکاپ واسه تنبلی و رحم دادم قبل عید 

خوب بود ولی میخواستم یه سونو دقیق تر برام بنویسه شنیدم خیلی کیست ها با سونو شکمی نشون نمیدن خودشونو

و واژینال دقیق تره منم دقیقا روز سوم پریودم وقت گرفتم رفتم پیشش سونو قبلیم رو دید گفت نیاز نیست گفتم خب سونو فولی چی گفت نه نمیخواد فعلا گفتم مکمل چطور گفت همون فولیک اسید و ویتامین دی 🫤 

من اولین باز بود پیش این دکتر میرفتم چون تعریفشو شنیده بودم اما خوشم نیمد 

کلا نمیدونم این چه منطقیه ک ادم یه سال اقدام کنه بعد بیوفته دنبال روش درمان خب اگ مشکلی باشه ادم زودتر بفهمه ک بهتره !!!

دیگه برگشتم خونه وقت اینترنتی گرفتم برام سونو واژینال واسه فولی و رحم نوشت گفت ۱۳ پریود برو 

اما ب قول شما دیر نیست ۱۳ ؟ پریودم تغریبا ۲۸_۲۷ روزه ! 

همسرمم وقت دکتر اورولوژ گرفته امروز میره 

من سرم گرمه دکتر ایناست یکم هم خودم از زایمانم افسردگی جامونده دارم پاییز میشه بیشتر هم میشه، با این ...

عزیزززمی ❤️ از ته دلم میخوام هم شما هم بقیه منتظرا اگ مشکلی دارن به لطف خدا زودتر حل شه و بیوفتن تو پروسه بارداری و زایمان 🤲🏻❤️

سختی های بارداری اگ خطرناک نباشه ادم راحت تر کنار میاد 

تا این دردسر های قبل بارداری ... 

انشالله دامن همه منتظرا با اولاد سالم و صالح سبز شه ❤️‍🩹🤲🏻

شما هم ک دیگه مامان تاپیک ب حساب میای 

نباشی خلوت و سوتو کوره 😍