لطفا بخونید نظرتون رو بگید 🙂🙂 میدونم طولانیه
ما یه اکیپ ۴ نفره بودیم رفتیم دانشگاه هر کی رفت یه جا
بعد یکی از این بچه های اکیپ رفتارش بشدت رو مخم بود
اتفاقا بیشتر همین رو میشناختم و زودتر از بقیه باهاش آشنا شدم بعضی رفتارا برام غیرقابل هضم هستن مثل پز دادن اونم حالا از نوع تو خالی بعد فک کردم بره دانشگاه درست میشه دیدم نه علاوه بر پز و چسی تو خالی حالا اومده ۲ ۳ بار یا بیشتر تو حرف هاش منو تحقیر کرده تیکه انداخته حالا یا از قصد یا از بی عقلی منم رفتم خونه بهش پیام دادم محترمانه ریدم بهش چون خیلی رفتاراش زشت بود من احمق حتی از اون دو نفر دیگم دفاع کردم چون ضمنی اونا رو هم کوبونده بود مثل من!!
آقا این عذرخواهی کرد منم با روی باز قبول کردم ولی دیگ نخواستم باهاش رابطه داشته باشم ولی اینو بهش نگفتم... خودشم بعد پیام عذرخواهی یهو غیبش زد هیچی نه زنگ نه پیام !!
بعد دیدم با اکیپ بدون اطلاع من رفتن بیرون بعد یه بار یکی شون یه تعارف زد ولی دیگ با هم خوب شده بودن و منو الکی تعارف زد
تو فک کن من برای اون دو نفر هم یه جورایی خودمو پیش قدم کرده بودم اونا اصلا براشون مهم نبود این تحقیر شون کرده و منو چون ناراحت بودم فاصله گرفتم انداختن کنار و اصلا یه پیام ندادن که چی شد ؟ الان دیدم بعد یه سال از اون اتفاق استوری گذاشتن با هم ۳ تایی.... من ک برام مهم نیست چون چیزی رو از دست ندادم ولی واقعا دلم شکست💔💔 بیشتر از اون دو نفر که اصلا نه دیگ بهم پیام دادن نه احوال گرفتن و اون بی احترامی رو قبول کردن
من اون دوستم ک دعوا گرفتم رو هنوزم دوست دارم ۵ سال دوست بودیم و عذرخواهیش رو قبول کردم حتی اگ اصلاح میکرد رفتارش رو قبول میکردم ولی میدونم اون هیچ وقت درست نمیشه نمی دونم چمه💔💔💔