2777
2789
عنوان

میشه ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 48 پست

مادر کو.سده ها ازموقعیت شغلی برای عذاب دادن دخترای مردم استفاده میکنند اینا مسلمون نیستن انسان نیستن انسانیت ندارن ی مشت هرزه آلت به دستن که دنبال سواستفاده از دخترای مردمن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جماعت حواستون باشه این سگ سپاهیا بدون اجازه گوشیتونو رصد میکنن بعدم بهتون پیشنهاد بی شرمانه میدن اینا هرزن خواهرمادرشون نه که اینکارس واسه همون واسشون عادیه 

عسلتونم 

ههی زندگی 

عقاب تنها 

امیرفنی 

یوزارسیف 

محمدصادق 

اینا همشون سایبری سپاهن همشون تو کانال سپاه قدس و پاسداران  تلگرامن ازاونجا گوشیهای مردم رو هک میکنن بعدم میرن تو کانالها وسایتهایی که هستن مواظب خودتون باشین که اینا شرف وخط قرمز ندارن بی وجدانن حرومزادن 

من اینارو پارسالم گفتم تو کانال های مربوط به سپاه تو هیچ نرم افزاری کامنت نذارین که هک میشین 

[QUOTE=365755702]من آخر اون سپاهی سگ پدر حرومزاده ای که گوشیمو هک کرده و خواهر مادرنداره مزاحم ناموس بقیه میشه رو 

@niniyar_1    

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست