2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516285 بازدید | 37239 پست
اصولاً بی بی چک بعد تأخیر نشون میده نمی‌دونم چرا با وجود اینکه می‌دونستم این کارو کردم 🥺😭

اشکال نداره خودتم ک میدونی زودتر از موعد حتی باردار هم باشی منفی نشون میده !!! 

پس استرس نداشته باش

اینجوری فکر کن که با استرس هیچ تاثیری تو نتیجه حاصل نمیشه 

تازه ممکنه تاثیر منفی هم بزاره ! سر خودتو گرم کن 

چند وقت اقدامی ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم حدودا ۱ سالی میشه امید به خدا ببینیم نتیجه چی میشه دیگه یا واقعا دارم مادر میشم 🥺 یا هم ت ...

پناه بر خدا انشالله ک بارداری ما رو هم خوشحال میکنی

من دوستم یه هفته قبل تمام علامات رو داشت اما تست رو یک روز بعد موعد زد و فورا مثبت شد 

نا امید نباش همش بر میگرده به لقاح و هورمون بارداری ک کی فعال شده تو بدنت 

بهترین سن رو داری با سال اقدام کاری نداشته باش اقداماتو کن ایشالله تو بهترین موقع با بی‌بی‌چک مثبت س ...

مرسی الی مهربونم ایشالا همه اقدامیا و شما نی نی های سالم و خوشگل قسمتمون شه.من ک عکس یه نی نی رو هی نگاه میکنم میگ خدا جونم یه نی نی به ای نازی بهم بده  

این نیز بگذرد....

سلام خانوما من رفتم دکتر واسه اینکه دکترم چکاپ های دقیق تر برام بنویسه گفت زیر ۱ سال اقدام نیاز به سونو فولی و این چیزا نیست 🤨 

خلاصه ننوشت برام 

اما من ۴ ماهه اقدامم 

۴ سال هم هست ک جلوگیری طبیعی داشتم 

میترسم اگ مشکلی باشه خب زودتر متوجه شم جا اینکه ۱ سال چشم انتظار باشم 

بنظرتون نوبت اینترنتی بگیرم بگم بنویسه دکتر ؟؟

دقیقا من همین فکر ب سرم زده سری اول که ازمایشگاه بیرون ازمایش داد با اینکه اون موقع هنوز واریکوسل دا ...

سلام عزیزم شما همسرتون توی هر دو مرکز ازمایش دادن ؟ هم ابن سینا هم ازمایشگاه دیگه ای که مقایسه کنین جواب هاشون رو ؟؟ 

منم میخوام همسرمو بفرستم واسه ازمایش اما نمیدونم واقعا جوابشون معتبر هست یا نه