سلام منم هستم من فروردین سقط داشتم ۷ ماه استراحت دادم الان یک ماهه اقدام کردم و متاسفانه این ماه پری شدم درضمن لوله سمت راستم انسداد داره و دقیقن فولیکول های بالغم سمت راسته همیشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
لاپاراسکوپی هم جراحیه اما باز نیست! تو عمل باز عین سزارین تمام لایههای شکم بریده میشه تا به رحم برسن، دوباره همه لایهها بخیه میخوره، خونریزی و دوره نقاهت خیلی زیاده، درد جراحی هم داری، اما لاپارا چندتا سوراخ میکنن در حد یه سانت از داخل اونا دستگاههای بازویی شکل رو وارد حفره شکم میکنن، با دوربین انجام میشه خیلی دقیقتر و ظریفتره، هر سوراخ هم نهایت دوتا بخیه میخوره، معمولا دو سه روز اول یکم شاید درد داشته باشی کلا انگار نه انگار عمل شدی! اما عمل باز کمه کم ده روز فقط بخیه طول میکشه تا جذب شه یا بخوای بری بکشی
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱