2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 515638 بازدید | 37238 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیزم انشالله همه منتظرا 🤲🏻الی جون نمیدونم شما اعتقاد دارین یا نه ولی حس میکنم چشم خوردین وا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 💕

آخه کسی از اقدام و جراحی اینام خبر نداشت 🥲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من بی بیم دیروز مثبت شد

آخی عزیزمممم به سلامتی 💕 چه خوب بعد سه سال به مراد دلت رسیدی، خدا هر دوتا نی‌نی رو برات نگه‌داره، و به سلامت بغل بگیریش 🤩 خیلی خوشحال شدم ✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
لاپارا هم جراحی میکنن ک فک کنم

لاپاراسکوپی هم جراحیه اما باز نیست! تو عمل باز عین سزارین تمام لایه‌های شکم بریده میشه تا به رحم برسن، دوباره همه لایه‌ها بخیه میخوره، خونریزی و دوره نقاهت خیلی زیاده، درد جراحی هم داری، اما لاپارا چندتا سوراخ میکنن در حد یه سانت از داخل اونا دستگاه‌های بازویی شکل رو وارد حفره شکم میکنن، با دوربین انجام میشه خیلی دقیق‌تر و ظریف‌تره، هر سوراخ هم نهایت دوتا بخیه میخوره، معمولا دو سه روز اول یکم شاید درد داشته باشی کلا انگار نه انگار عمل شدی! اما عمل باز کمه کم ده روز فقط بخیه طول میکشه تا جذب شه یا بخوای بری بکشی

آخی عزیزمممم به سلامتی 💕 چه خوب بعد سه سال به مراد دلت رسیدی، خدا هر دوتا نی‌نی رو برات نگه‌داره، و ...

قربون دل مهربونت💋💋💋

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
سلام منم هستم من فروردین سقط داشتم ۷ ماه استراحت دادم الان یک ماهه اقدام کردم و متاسفانه این ماه پری ...

سلام متاسفم برای تجربه تلخت.. امیدوارم به زودی مجدد مامان شی، و اینبار به سلامت بغل بگیریش ❤️

لاپاراسکوپی هم جراحیه اما باز نیست! تو عمل باز عین سزارین تمام لایه‌های شکم بریده میشه تا به رحم برس ...

ان شاالله ک این روزه واسم اسون بگذره 🥺 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️