2777
2789

ما خیلی تلاش کردیم ولی نتونستیم صاحب خونه بشیم اونی  که مارو مسخره میکنه  باباش براش خونه خریده حالم خیلی بد لحنش خیلی بد بود اه اه این چه خونه ی که گرفتین ما خونه تمیزی گرفتیم ۸۰ متره آسانسورداره تمام کابینت بالای خیابون اصلیه روشنایی عالی فقط بالکن نداره یعنی بغض گلومو گرفته نمیتونیم خونه بخریم وام اونقدری زیاد نیست خونه بخرم یادمشکل ضامن داریم پارتی نداریم وام بگیریم  خدا به این جور آدما میده دل مارو بشکننن واقعا حالم بد

زمین گرده بسپر به گذر زمان

من سپردم هنوز جواب نگرفتم  دیگه طاقتی برام نمونده 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما الان این آدم نباشه زندگیت تغییر میکنه؟

کجای زندگیت ایستاده؟

چه تاثیری توی خوشبختی شما داره؟

چقدر بهش مربوطه خونه شما؟

جواب این سوالات جواب شماست

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

امیدوارم کسایی که دل میشکنن و بقیه رو مسخره میکنن به درد بی درمان گرفتار شن

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

امیدوارم کسایی که دل میشکنن و بقیه رو مسخره میکنن به درد بی درمان گرفتار شن

یکی مثل خودشون همون درد است

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

توروخدا چرا میزارید طرف اینطور دلتونو بشکنه و ساکت میمونید که چی

بزنید در لحطه تخریبش کنید 

ساده ترین حرف اینکه بهش بگید از عقلتم استفاده میکنی موقع حرف زدن؟

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

یکی میزدی ت دهنش از خونه مینداختیش بیرون تا دیگ واسه هیچکس اینو تکرار نکنه

هر چیزی ی زمانی داره برای شخصی شاید خدا برای شما نوشته بالاشهر تهران خونه بخری اما دیر کسی حق زیر سوال بردن کار خدا و مسخره بنده هاشو نداره

💪❤️‍🔥