2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516285 بازدید | 37239 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت عزیزم انشالله ۳ روز دیگه یه بی بی چک میزنم میشه روز ۳۰ ام ببینم نتیجه چی میشه انشاالله که با ...

ان شاءالله 

منتظر خبر های خوبت هستیم 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

سلام مامانا خوب هستین

منم به امید خدا رسیدم به هفته ۳۵

انشالله از این به بعدم به خوبی بگذره و فسقلیمو بغل بگیرم

یه سوال

مامانایی که امپول آنوکساپارین استفاده کردن تا هفته چند زدین؟ 

دکتر من میگه تا اخرش باید امپولت رو بزنی🙄

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پریود شدم 🥲 حتی یک روز زودتر بازم ازین نظر فقط خوبه ک عقب نمیندازم ک امیدوار شم بعد پریود شم !!! ار ...

عیب ندارد عزیزم ، جا نزن و پر قدرت تر ادامه بده ، اره حتما پیش دکتر برو اینجوری با خیال امن تری اقدام میکنی ، برای شوهرت هم‌ زنان و هم اورولوژی میتونن بنویسن ولی بنظر خود من اورولژ بنویسه و جواب رو چک کنه بهتره چون تخصصی تره تا زنان طبق تجربه من البته چون دیدم کسانی رو که شوهر آزمایشش مشکل داشته ولی دکتر زنان گفته طبیعیه همچی بعد که باردار نشده برده اورولژ چک کرده مشکل رو فهمیده و با دارو رفع و باردار شده 

عیب ندارد عزیزم ، جا نزن و پر قدرت تر ادامه بده ، اره حتما پیش دکتر برو اینجوری با خیال امن تری اقدا ...

درسته چاره ای نیست ولی هرماه ک میگذره انگار ادم نا امید تر و بی انگیزه تر میشه 🥺

متاسفانه اورولوژ خوب نمیشناسم تو شهرمون 

واسه همین گفتم ازمایشو دکترم بنویسه همسرم انجامش بده تو این مدت ک پریودم اگ دیر شه میخوره به زمان اقدام نمیشه ازمایش داد ، بعد تا جوابش بیاد بگردم تحقیق کنم دکتر خوب اورولوژ پیدا کنم ک نتیجه ازمایش رو تفسیر کنه 

دقیقا همینه من ماهی که باردار شدم یه فولی بالغ و دیواره نازک داشتم ولی شد! اصلا به تعداد نیست به کیف ...

اره به منم همیشه آمپول ازادسازی میده ولی برای من همیشه خودش بالغه اکثر اوقات سایز 20یه بالان 

درسته چاره ای نیست ولی هرماه ک میگذره انگار ادم نا امید تر و بی انگیزه تر میشه 🥺متاسفانه اورولوژ خو ...

اره واقعا حق داری عزیزم رطب خورده که نمیتونه منع رطب کنه من خودمم خیلی امیدوار و قویی نیستم هر ماه هم این موج منفی شدنه شدید اذیتم می‌کنه 

امیدوارم اینجا کنار هم با درک همدیگه برامون آسون تر بشه این پروسه سخت ....

و اره بگرد و دکتر خوب پیدا کن چون واقعا دکتر مهمه و دکتر خوب خودش نصف راهته

اره واقعا حق داری عزیزم رطب خورده که نمیتونه منع رطب کنه من خودمم خیلی امیدوار و قویی نیستم هر ماه ه ...

انشالله هممون به زودی بیایم اینجا عکس بتا مثبت بزاریم 😍😍

حق داری واقعا ادم اولش خیلی ذوق داره 

یادمه رفتم دکتر بهم فولیک اسید داد گفت ۳ ماه بخور 

گفتم یعنی ۳ ماه بخورم و بعد اقدام کنم ؟ خندید گفت نه همزمان با اقدام بخور ، فکر کردی همون ماه اول مثبت میشی ؟؟ 

تو دلم خندیدم بهش گفتم وا خب مگه چیه 

ازمایشام خوب بوده چرا ماه اول نشم🤣🤣🤣

الان رفتم تو ماه پنجم 🫤

راستی ی سوال واسه دادن ازمایش اسپرم تو مراکز ناباروری مثل مام باید پزشک خود اون کلینیک نوشته باشه ؟ یا هر پزشک متخصصی بنویسه قبول میکنن واسه ازمایش ؟

بچه ها من هنوز ۵ روز مونده به موعدم اما از لکه بینیم ۳ روز گذشته گفتم یه بی بی بزنم زدم منفی بود ☹️ن ...

خب شاید لک لانه گزینی باشه 

شنیدم لانه گزینی حدودا هم زمان با تایم پریود پیش میاد تغریبا 

ممکنه هنوز هورمون ها بالا نرفتن واسه همین منفی شده بی بی چک 

من ک از اول اقدام هر ماه انقد علائم مختلف دارم ک دیگه اصلا اهمیت نمیدم بهشون🤕

سعی کن هواستو پرت کنی تا از موعد بگذره 

انشالله مثبت بشی 😍😍

خب شاید لک لانه گزینی باشه شنیدم لانه گزینی حدودا هم زمان با تایم پریود پیش میاد تغریبا ممکنه هنوز ه ...

خیلی حس سردرگمی دارم 

هنوز پنج روز تا موعدم مونده مطمئن بودم منفی میشه ولی بازم نتونستم جلوی خودمو بگیرم و زدم 

ولی دیگه نمی‌زنم تا موعدم بگذره امیدوارم خدا ناامیدم نکنه 🥺