2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518062 بازدید | 37273 پست
روشا جون تبریک میکم عزیزمممم😍😍😍انشالله زیر سایه پدر و مادرش سلامت باشه☺️✨

ممنونم عزیزم ان شاالله بزودی قسمتت بشه خیلی برات دعا میکنیم 🙏

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
الی جون دیشب پریود شدم🤦🏻‍♀️🥲 من فک کنم دیگه قرار نیس دوباره مادر بشم🙃

عه ! 🥲 ایشالله ماه‌های بعدی همون موقع که فکرشو نمیکنی و بهترین وقته یهو میبینی مثبت میشی ♥️ به چیزای منفی فکر نکن، خدارشکر که یه نی‌نی داری دومی هم هر موقع اومد خوش اومد بدون استرس اقداماتو برو به تایم قبل هم فکر نکن چون از این چند ماه همه چی مرتب و درست شده! بلاخره چند ماه طول میکشه 😍✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دارو منظورته؟من لتروزول ۳-۷ دوره، دوفاستون ۱۴-۲۳ دورهدوتا hmg روز ۶ و ۸ دوره، یه hcg روز ۱۲ دورهسونو ...

اوه چخبره همش برای ۱ ماهه..منم متفورمینو فقط برا تقویت دارم بخورم روزی دوتا تموم شه از شر دارو راحت شم

اوه چخبره همش برای ۱ ماهه..منم متفورمینو فقط برا تقویت دارم بخورم روزی دوتا تموم شه از شر دارو راحت ...

آره واسه یه ماهه! من دو دوره مصرف کردم خداروشکر دوره دوم مثبت شدم! نمیشدم دیگه ادامه نمیدادم چون میگرن دارم به محض شروع لتروزول سردردای شدید و وحشتناک و مقاوم به مسکن شروع میشد تا دم موعد.. تقریبا از روز ۳ تا ۲۳ سردرد ناجور! هیچ کاری نمیتونستم کنم از سی روز ماه بیست روز از شدت درد لمس شده بودم، میگرنم خیلی شدیده تهوع چشم درد سرگیجه کلی مشکلات دیگه میاره، فقط سردرد نیست بشه تحمل کرد 😭 ایشالله برای شما هم با همون متفورمین جواب میگیری داروی دیگه‌ای لازمت نمیشه! متفورمین نخوردم برای چی خوبه؟ تنظیم کننده دوره‌ست؟ یا محرک تخمکه مثل لتروزول؟ چند روز تو ماه باید خورد؟

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اشکال نداره همین که شوهرت کنارته کافیه خدا کمک میکنه این دوره هم میگذره بسلامتی نینیو بغل میگیری🥰

آره خداروشکر،انشاالله عزیزم خودت فردا بسلامتی سز میشی وکوچولوتو توبغلت میگیری🥰😍

عزیزم من هم ۳۳هفته بودم کیسه آبم نشتی داد،یک هفته تو بیمارستان بستری شدم پایان۳۴ختم بارداری دادن ولی ...

عزیزم ممنون خیالم راحت شد،آره عزیزم یادمه وقتی بستری شدی طبیعی زایمان کردی،نی نیت خوبه؟ انشاالله عزیزم دعام کن🙏

آره واسه یه ماهه! من دو دوره مصرف کردم خداروشکر دوره دوم مثبت شدم! نمیشدم دیگه ادامه نمیدادم چون میگ ...

الهی عزیزم 🥺انشالله که همیشه صحیح و سالم باشی.یه سردرد سادم آدم اذیت میشه دیگه میگرن ک کلی در کنارش بقولا علائم دیگه هم هس.

متفورمین برای هم تنطیم دوره هم برای تنبلی تخمدانه من همه ازمایشاتم و عکس رنگی مشکلی نداشتن دیگه تشخیص داد ک تخمکام ضعیفه این قرصو بهم داد شبی یکی ولی گفت تا ۲ تا هم میشه خورد.به من گفت مرتب بخور تا زمانی ک باردار شدی قطش کن

سلام عزیزان خوبید 😍من امروز سه روزه که زایمان کردم 😍کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان و بقیه ماجرا ب ...

سلام عزیزم، قدمش مبارک 😍😍خداروشکر که هردو خوب هستین وبسلامتی بچتو بغل گرفتی، انشاالله به زودی خوب میشی، من از سزارین بدم میاد خداکنه بچم سفالیک بمونه نچرخه هفته ۳۲رفتم سنو 

سلام عزیزم، قدمش مبارک 😍😍خداروشکر که هردو خوب هستین وبسلامتی بچتو بغل گرفتی، انشاالله به زودی خوب ...

سلام گلم ممنونم 😘

ان شاالله که یه زایمان طبیعی خوب پیش روت باشه🙏🌹🌹

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
الهی عزیزم 🥺انشالله که همیشه صحیح و سالم باشی.یه سردرد سادم آدم اذیت میشه دیگه میگرن ک کلی در کنارش ...

ایشالله که همین جوابگوعه و دارو دیگه لازم نمیشه

بی دردسر به زودی مامان میشی ♥️✨

اهاااا. چند تا فولیکول داشتی گلم با اینها؟

من هفت هشت تایی داشتم ولی فقط چهارتاش بالغ بود دوتا چپ دوتا راست. ولی چون لوله چپم گرفتگی داشت عملا بیفایده بودن. و فقط میتونستم از راستی ها استفاده کنم. ولی خب شکر خدا بعد از دو سال و اندی خدا برامون خواست همون جواب داد. فک کنم یکی بیست و پنج بود یکی بیست دو دو یا هجده دقیق یادم نمیاد