2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518708 بازدید | 37276 پست
لاله جون کل دنیا دارن اینحوری حساب میکنن هیچ‌بچه ای مشکلی نداشته قاعدتا علم دکتر از خواهرت بیشتره به ...

حرف حالیش نیست تا منو میبینه دست به تقویم میشه مه سن بارداریت کمتره الان ۳۷ هفته ای زوده

اعصابمو بهم میریزه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلی هم ک برا من پیش اومده😅دکتر گفت طبیعی برات ریسکه بهتره سزارین بشی گفت یکشنبه برو اخرین سونو تا ...

دکترای ماهم یا میرن مسافرت یا عزادار میشن🤣🤣حالا یکشنبه برو سونو تکلیفت معلوم میشه دیگه دو روز بعدشم برو مطبش که نامه عملتو بزنه برات

دکتر منم فردا عصر از مسافرت برمیگرده این چند روزو به استراحت گذروندم اتفاقی پیش نیاد دکترمم نیست

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من دیروز از صبح تا شب درد داشتم شدید، ان اس تی گرفتن انقباض نداشتم فقط ضربان قلب بچم بالا بود ویه فی ...

عزیزم من هم ۳۳هفته بودم کیسه آبم نشتی داد،یک هفته تو بیمارستان بستری شدم پایان۳۴ختم بارداری دادن ولی خداروشکر بچم تو دستگاه نرف...

اشتباه من این بود ک با وجود انقباضام از هفته۲۷ب بعد برای چکاب نرفته بودم مطب تاحداقل بهم امپول بدن انقباضام بیوفته، و ب شدت فعالیتم زیاد بود دقیقا روزی ک خیلییی شکمم سفت بود افتادم ب لکه بینی و کیسه سوراخ شد، ولی تو حتما استراحتتو بیشتر کن و استرستو کنترل کن و ب علائم هم توجه کن انشالله صحیح و سالم میاد بغلت

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀
بچه ها یه چیزی خیلی اذیتم میکنه سن بارداریو دکترا با پریودی حساب میکنن بعد طبق سونو ان تی و آنومالی ...

آره عزیزم تاریخ دقیق برای سونو ان تیه 

اخ که دقیقا منم مشکلم همینه باز خواهر من مجرده و سعی داره منو از گمراهی نجات بده 😂 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
آره عزیزم تاریخ دقیق برای سونو ان تیه اخ که دقیقا منم مشکلم همینه باز خواهر من مجرده و سعی داره منو ...

من حوصله حرفای کسیو ندارم😅هی بش میگم بر اساس سونو ان تی حساب میشه دقیقه باز حرف خودشو میزنه

بچه ها یه چیزی خیلی اذیتم میکنه سن بارداریو دکترا با پریودی حساب میکنن بعد طبق سونو ان تی و آنومالی ...

لاله جون به خواهرت بگو اتفاقا روز اول پریودی مهمه. چون تخمک از همون روز شروع به رشد میکنه. و ملاک سن تخمک هست. برای همین هست ک بعضا حتا ان تی هم با حساب کتاب ما فرق میکنه. مثلا من سن ان تی دو روز جلو تر از ال ام پی هستم. حدس خودم اینه که بخاطر اینه که تخمک زودتر تولید میشه و شروع به رشد میکنه بعدش پریود میشیم. یعنی حتا ممکنه از تاریخ پریودی بیشتر هم باشه سن تخمک. پس ملاک دقیق سن تخمک هست نه تاریخ لقاح. از تاریخ تولید تخمک چهل هفته رو حساب میکنن. 

چیز دیگه هم که هست رشد بچه از سونو مشخصه دیگه نیاز به حساب کتابای ما نیست که. الان دکتر من گفته به سونوگرافت بگو برات تاریخ سزارینت رو دربیاره. یعنی از خودش نمیگه تاریخ رو . براساس سونو میده

بنظرم این روزای اخر و روزهای اول زایمانت حتی المقدور از خواهرت دوری بگزین😅

سلام عزیزان خوبید 😍من امروز سه روزه که زایمان کردم 😍کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان و بقیه ماجرا ب ...

ای جاانم😍 مبارک باشه عزیزم قدمش پراز خیر و‌برکت😍🌸

انشالله همیشه کنار هم خوش باشین و‌زیر سایه پدرومادرش بزرگ بشه🙏🏻🙏🏻

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
تبریک میگم روشا جون قدمش به خیرو وسلامتی❤️❤️❤️❤️

سحر بعداز لاله تویی بعدم من😍🥹

یهویی استرس گرفتم هم ذوق کردم😅😅

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
ای جاانم😍 مبارک باشه عزیزم قدمش پراز خیر و‌برکت😍🌸انشالله همیشه کنار هم خوش باشین و‌زیر سایه پدروم ...

ممنون عزیزم ان شالله شما هم بسلامتی زایمان کنید و زایمان راحتی رو تجربه کنی گلم😍

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
مشکلی هم ک برا من پیش اومده😅دکتر گفت طبیعی برات ریسکه بهتره سزارین بشی گفت یکشنبه برو اخرین سونو تا ...

آخییی عزیززززم 

چ بد موقع فوت شده😁😁 شوخی کردم ،خدا رحمتش کنه🌸

نگران نباش عزیزم با منشیش میخوای هماهنگ شو شاید دکتر جایگزین گذاشته باشه نباشه هم یه ویزیت برو‌پیش دکتر دیگه بزار چکاپ‌بشی باز تصمیم بگیری

من حوصله حرفای کسیو ندارم😅هی بش میگم بر اساس سونو ان تی حساب میشه دقیقه باز حرف خودشو میزنه

اره منم کلا خیلی محل نمیدم به حرفای کسی چون تو این دوران همه دوست دارن راهنماییت کنن ولی نمیدونن استرس ادم رو بیشتر میکنن

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
سحر بعداز لاله تویی بعدم من😍🥹یهویی استرس گرفتم هم ذوق کردم😅😅

منم هستم این وسطا 😂 

ممنون عزیزم ان شالله شما هم بسلامتی زایمان کنید و زایمان راحتی رو تجربه کنی گلم😍

الهی آمین🙏🏻

مرسی مهربونم

منم هستم این وسطا 😂

عه تیکر نداری تاریخ دقیقت رو نمیدونم😅😅

خب ببینم نی نی عجول بعدی کیه😍🤩😅😅

انشالله بسلامتی زایمان کنی و‌بغلش کنی😍🙏🏻