2777
2789

عزیزان معلم یه سوال داشتم 

براتون پیش اومده توی کلاس وقتی دانش اموزانتون مشغول نوشتن هستن شما چیزی بخورید؟

مثلا کیکی چایی کلوچه ایی؟

ممنون میشم لطفا پاسخ بدین عزیزان 

@چمن_بارونزده    

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امروزمدیر به من میگه سر کلاس چیزی نخور شاید بچه ها دلشون بخواد 

الان سوال من اینه شاید اون بچه تو جامعه هزارتا چیز ببینه و دلش بخواد  یعنی زورش فقط به من رسیده 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

من زبان انگلیسی تدریس میکردم .

آره شده ، قندم افتاده بود.

ولی در کل کار زیاد جالبی نیست.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

معلم نیستم این اصلا خوب نیست نکنید

عزیز بااحترام ولی من فقط نظر همکارامو میخوام 🙏🙏🙏🙏

امروزمدیر به من میگه سر کلاس چیزی نخور شاید بچه ها دلشون بخواد الان سوال من اینه شاید اون بچه تو جام ...

حالا چه اصرار داری سرکلاس بخوری؟؟ 

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

من زبان انگلیسی تدریس میکردم .آره شده ، قندم افتاده بود.ولی در کل کار زیاد جالبی نیست.

چرا جالب نیست؟

معلم نیستم به عنوان یه دانش آموز میگم در حدی که دهنتون خشک نشه مثلا یه شکلات

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱