2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518711 بازدید | 37276 پست
اره منم کلا خیلی محل نمیدم به حرفای کسی چون تو این دوران همه دوست دارن راهنماییت کنن ولی نمیدونن است ...

دقیقاااا مخصوصا بین سزارین و طبیعی 

دیوونه ات میکنن با حرفاشون و ترسی که ب دلت میندازن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
عه تیکر نداری تاریخ دقیقت رو نمیدونم😅😅خب ببینم نی نی عجول بعدی کیه😍🤩😅😅انشالله بسلامتی زایمان ک ...

قربونت اره چند بار سعی کردم تیکر بزارم ولی نشد 

من الان سی و شش هفته و پنج روزم اخرین تاریخ پریودیم ۱۷ دی بود شما اخرین تاریخ پریودیتون چندمه ؟ 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقاااا مخصوصا بین سزارین و طبیعی دیوونه ات میکنن با حرفاشون و ترسی که ب دلت میندازن

واقعا من همه اطرافیانم سعی دارن منو به طبیعی راضی کنن ولی خودم میدونم که در توانم نیست و به شدت ترسو ام 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
لاله جون به خواهرت بگو اتفاقا روز اول پریودی مهمه. چون تخمک از همون روز شروع به رشد میکنه. و ملاک سن ...

بابا من تو خونه خودمم اونا پیگیرن بجای اینکه ارامش بدن دم زایمان هی ته دلمو خالی میکنن

یکی میگه وزنش کمه صبر کن یکی میگه تاریخت اشتباهه صبر کن یکی میگه چرا گذاشتی اول مهر مدرسشو خراب کردی یکی میگه شکمت کوچیکه بچت وزن نداره

خلاصه که پدرمو در اوردن😂شیطونه میگه گوشیمو خاموش کنم راحت شم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
قربونت بشم الی جونم خدا کنه🥹ولی به خودم گفتم اگر شدم هم شدم چون منتظرشم فکرشم نمیکنم که مثبت شم🙂😬 ...

امید به خدا هرچی خیره همون بشه برات.. شک نکن یه سرنوشت عالی در انتظارته، وقتش بشه بهش میرسی 💕

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بابا من تو خونه خودمم اونا پیگیرن بجای اینکه ارامش بدن دم زایمان هی ته دلمو خالی میکننیکی میگه وزنش ...

وزن و این چیزا که هیچی

ولی فک کنم الان قانون مدرسه اینه که تا سی مهر هست نه تا سی و یک شهریور. 

حالا انگار ما که زود رفتیم مدرسه کجای دنیا رو گرفتیم. 

خلاصه ک هم جسمی خیلی ضعیف شدم هم روحی نمیدونم چقد زمان میبره تا ب حالت عادی برگردم 🥲

نمیشه دقیق گفت بستگی به خودت و شرایطت و حال و هوات داره، اگه اطرافیانت باهات همدل و همراه باشن زودی جمع و جور میشی، محبت و حمایت دیگران خیلی موثره.. سعی کن زیاد تنها نمونی دورت و شلوغ کن و سرگرمی‌های خوشایند داشته باش، همش نشین پای خونه داری و بگه داری! بزار بهت خوش بگذره، زیاد خودتو خسته نکن.. چشم به هم بزنی میگذره و یادت میره این روزا، همش شیرینیای بزرگ شدن نی‌نی رو میچشی ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
آره عزیزم گفت استراحت مطلق باش، تا دردت اومد باز بیا بستری بشی تحت نظر باشی، خداروشکر بعد اون همه سر ...

خداروشکر.. امید به خدا هرچی خیره همون میشه ✨♥️

سلام عزیزان خوبید 😍من امروز سه روزه که زایمان کردم 😍کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان و بقیه ماجرا ب ...

سلام روشا جون... عزیزمممم 😍 چه بی‌خبر! چه نی‌نیه زرنگی ماشالله زودی خودشو رسونده.. به سلامتی ♥️ خداروشکر که همه چی خوبه، ایشالله از این به بعدم عالی پیش میره و روزای شادی در انتظارتونه ✨ 

سلام خانما من تنبلی تخمدان دارم ولی دو ماه قرص مدروکسی پروژسترون مصرف کردم پریود میشدم این ماه قطع ک ...

سلام عزیزم ♥️  ایشالله که بارداری ✨

همه اینا که گفتی ممکنه باشه.. ممکنه باردار باشی! ممکنه نباشی! چون تنبلی داری، ممکنه دو دوره قرص منظم نکرده باشه، یعنی تا زمانی که قرص مصرف کنی منظمی قطع کنی علایم با شدت کمتر یا بیشتر برگرده، کلا تو اقدام هم که تاخیر و عقب جلوشدن طبیعیه. و از همه مهمتر هنوز به موعد نرسیدی و همه اینا که گفتی احتمالاته.. و ممکنه ۵۰/۵۰ باشه! این چند روزم صبر کن ببین چی میشه.. ایشالله که پریود نمیشی و جواب تستت مثبت میشه 😍

بچه ها یه چیزی خیلی اذیتم میکنه سن بارداریو دکترا با پریودی حساب میکنن بعد طبق سونو ان تی و آنومالی ...

حساسیت های بارداریه تا آخرین روزا ول کن نیست! 😂 دیگه چیکار داری.. دکتر که گفته اوکیه! سونو و چکاپام که میگه وقتشه! دیگه به بقیه چیزا فکر نکن اگه یه درصد جلو بود دکتر قبول نمیکرد مثلا ۲۸ شهریور که قبول نکرد! الکی خودتو نگران نکن از روزای آخر لذت ببر، عکس و فیلم بگیر برو تو اتاق نی‌نی کیف کن، فقط فردا رو وقت داری دوتایی باهم بچرخین بعدش وارد مرحله دیگه‌ای از زندگی میشین 🥰

مشکلی هم ک برا من پیش اومده😅دکتر گفت طبیعی برات ریسکه بهتره سزارین بشی گفت یکشنبه برو اخرین سونو تا ...

عزیزمممم ♥️ طبیعیه این نگرانیا روزای آخره و پر از فکر و استرسی، اما به نظر من مشکل بزرگی نیست همونجور که گفته یکشنبه برو سونو، اگه به چتی چیزی دسترسی داری براش نتیجه سونو رو بفرست، اگه نه زنگ بزن منشی بگو جریانو ببین چی میگه! اگه به هیچی دسترسی نداری همون سه شنبه برو، اگه ریسکی باشه خودش اورژانسی نامه میده و میری برای سزارین، اورژانسی هم نبود یه تاریخی برای اخر هفته یا بعد میزاره! دو روز اینور اونور چیزی نیست نگران نباش ✨

سلام روشا جون... عزیزمممم 😍 چه بی‌خبر! چه نی‌نیه زرنگی ماشالله زودی خودشو رسونده.. به سلامتی ♥️ خدا ...

مرررسی مهربونم الهی این لحظات شیرین نصیب تک تک شماها بشه بزودی زووود🥹🙏😘😘😘ان شاالله باقی مامانا هم بسلامت بارشونو زمین بزارن 🤲

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
سحر بعداز لاله تویی بعدم من😍🥹یهویی استرس گرفتم هم ذوق کردم😅😅

دو هفته دیگ این تاپیک پره نوزاده😅😍ان شاء الله باردارهای جدید بیان جای مارو پر کنن تاریخ تقریبی تو کی هستش عزیزم 

عزیزمممم ♥️ طبیعیه این نگرانیا روزای آخره و پر از فکر و استرسی، اما به نظر من مشکل بزرگی نیست همونجو ...

فعلا ک ظاهرا مشکلی غیر از استرس ندارم🥲میدونید اینکه نمیدونم بالاخره طبیعی هستم یا سزارین اصلا چیکار باید بکنم بیشتر نگرانم میکنه تا الان فک میکردم طبیعیم کلی کلاس ثبت نام کردم مریض شدم هیچ‌کدومو نرفتم دیگ بعدشم گفتن سزارین بهتره کلا بیخیال ورزش و اینا شدم چون جسمی هم خیلی ضعیف شدم  از این طرف تکلیف سزارین داشت مشخص میشد اینحوری شد 

از اینجا رونده ازینجا مونده شدم😅فعلا سعی میکنم بخوابم تا سه شنبه