2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518705 بازدید | 37276 پست
قربونت عزیزم اسم گل پسرم کارن🥰😍این اسمو از وقتی مجرد بودم انتخاب کرده بودم همسرمم که اومد تو زندگی ...

نامدار باشه عزیزم❤️❤️❤️خیلی خیلی زیباست

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نامدار باشه عزیزم❤️❤️❤️خیلی خیلی زیباست

❤️🙏🏻

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بخیه‌هام عفونت کرد علتش مصرف آسپرین و رقیق بودن خونم بود، اما تو چندتا علتی که دکتر خودم و تیم ع ...

خلاصه ک هم جسمی خیلی ضعیف شدم هم روحی 

نمیدونم چقد زمان میبره تا ب حالت عادی برگردم 🥲

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀
خدا کنه .انشالله.میری دارو میخوری برای بهتری بدتر سرت میاد

اره ولی چه میشه کرد. اگه راهی نباشه آدم مجبوره. ولی اگه آمپول آزاد سازی بزنی به موقع، فک نکنم مشکلی پیش بیاد. انشالله که زود رفع میشه و بعدش زودی باردار میشی مجبور نشی بخوری🙏🙏🙏

واای نه اصلااا🤦🏻‍♀️😬 انقد منفی دیدم که نمیتونم ،تا وقتی ۱هفته نگذره نمیزنم واسه اینکه تجربه دارم

بنظر منم نزن. 

ولی انشالله پاقدم نی نی لاله جون برات خوبه و باری که اون زمین میزاره رو تو بلند میکنی🙏❤🙏

بعد از تو هم بقیه یکی یکی و پشت هم مثبت میشین🙏🙏🙏

خلاصه ک هم جسمی خیلی ضعیف شدم هم روحی نمیدونم چقد زمان میبره تا ب حالت عادی برگردم 🥲

عزیزم هر وقت خسته و افسرده شدی به این فک کن که خداروشکر نی نی ت سالم و سلامت بغلته. واین خیلی خوشبختی بزرگیه. از همین انرژی بگیر و راهت رو ادامه بده. شش ماه دیگه اوضاعت خیلی بهتر از امروز میشه. اگرچه هرچی جلوتر بری ممکنه مسئولیت هات بیشتر بشه و کار برات سخت تر. ولی شیرینی های زیادی وارد زندگیت میشه که به تحملش می ارزه. امیدوارم برات راحت و شیرین بگذره🙏❤

آخی عزیزم 🥺 استراحتت رو بیشتر کن یک زیاد نیست، به این زودیا باز نمیشه یکم هفته‌ت بره بالا، سعی کن پ ...

آره عزیزم گفت استراحت مطلق باش، تا دردت اومد باز بیا بستری بشی تحت نظر باشی، خداروشکر بعد اون همه سرم که برام گذاشتن دردام بهتر شده، فقط خداکنه دهانه رحمم بیشتر باز نشه

توکل به خدا تا امروز که بخیر گذشته فقط بچه خیلی خوشو سفت میکنه نمیتونم نفس بکشم اون لحظه این دو روزم ...

انشاالله عزیزم بسلامتی زایمان میکنی😍 آره منم هی بیشتر میشه سفت کردنش ترسیدم،الان یه روزه بهتر شده 

ایشالا که بخیر بگذره تا ماه نهم بدنیا بیاد فعلا درازکش بمون تا این چند هفته هم بگذره کاش بری پیش مام ...

انشاالله عزیزم،استراحت مطلقم شوهرم کارامو میکنه،نه تک فرزندم ومادرم ۴ماهه نه زنگی میزنه ن سراغی میگیره،امیدم بخدا عزیزم،

انشاالله یکم زایمان میکنی راحت میشی

انشاالله عزیزم،استراحت مطلقم شوهرم کارامو میکنه،نه تک فرزندم ومادرم ۴ماهه نه زنگی میزنه ن سراغی میگی ...

اشکال نداره همین که شوهرت کنارته کافیه خدا کمک میکنه این دوره هم میگذره بسلامتی نینیو بغل میگیری🥰

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

سلام عزیزان خوبید 😍

من امروز سه روزه که زایمان کردم 😍

کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان و بقیه ماجرا 

با توجه به تجربه ای که از رایمان طبیعی داشتم اصلا از رایمان سزارینم راضی نبودم خیییلی اذیت شدم اما خداروشکر همین که پسرم الان تو بغلمه و حال خودمم روبه بهبودی هست  خدارو هزار مرتبه شکر 🙏😍

ان شاالله خدا اون لحظه رو نصیب همه منتظرا بکنه 🤲

مامانا هم بسلامت بارشون رو زمین بزارن🙏🌹

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
سلام عزیزان خوبید 😍من امروز سه روزه که زایمان کردم 😍کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان و بقیه ماجرا ب ...

سلام روشا جون

الهی که به سلامتی و میمنت باشه و قدمش پر از برکت و شادی و خیر. 

خداروشکر که حال هردوتون خوبه. امیدوارم زود بهبود پیدا کنی و با شرایط بهتری ادامه بدی. 

توی چند هفته پاره شد کیسه آبت؟

سلام عزیزان خوبید 😍من امروز سه روزه که زایمان کردم 😍کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان و بقیه ماجرا ب ...

به سلامتی عزیزم خداروشکر که گل پسرت بغلته

همیشه اونایی که تجربه طبیعی دارن از سزارین ناراضی هستن

سلام روشا جونالهی که به سلامتی و میمنت باشه و قدمش پر از برکت و شادی و خیر. خداروشکر که حال هردوتون ...

فدات شم عزیزم 

دکتر برای ۲۸  نوبت عمل داده بود که میشد پایان ۳۸ هفته  . اما دقیقا ۳۷هفته و ۵ روز بودم که اخر شب کیسه آبم پاره شد.

به سلامتی عزیزم خداروشکر که گل پسرت بغلتههمیشه اونایی که تجربه طبیعی دارن از سزارین ناراضی هستن

ممنونم عزیزم 🙏🌹

واقعا نمیدونم حکمت خدا چی بود که بچه نچرخید ولی هرچی بود حتما صلاح به این بوده و با همه سختیاش هزاران مرتبه شکرش 🙏🙏🙏