2777
2789
عنوان

سیاست

172 بازدید | 17 پست

بیاید یادم بدید چجوری میتونم یه نفرو مجبور کنم باهام وقت بگذرونه بدون دعوا؟

الان به چه بهونه ای بهش پیام بدم مثلا بگم حالم خوب نیست خوبه؟

کراش اینا نیستا یه نفره خیلی ساله باهمیم الان بخاطر موضوعاتی دیگه باید یکم با سیاست پیش برم تا حالا عادتش دادم همه کارا رو خودم کنم الان میخوام حالم واسش مهم باشه ولی نمیخوام به زبون بیارم و دعوا کنم یا خودمو ضعیف نشون بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی اگه مجبورش کنی بدون دوا ولی وقتی باهاش بیرونی یه حس بدی داری

تقصیر خودمه بد عادتش کردم

همش همه جا واسش بودم حتی وقتی چیزی ازم نمیخواد هی خودمو ميندازم جلو

اونم نامرد نیست ولی هرکی باشه تو ۱۰ سال بدعادت میشه دیگه میخوام کم کم عادتش بدم بتونم باهاش راحت باشم

ولی اصلا دلم نمیخواد واضح بگم

به نظر ادما کلا دو دسته ان که راه میفتن دنبالتیا سگ محلشون کنییا خیلی محبت کنیببین طرفت کدومه

هردوشه بهم محبت ام میکنه

بنده خدا کاری نداره ها ولی من میخوام به یسری چیزا عادتش بدم

ن فقط میشینم جاریم وسیاستاش نگاه میکنم و میگم من چقد هیچی رو نمیدونم

منم هیچی نمیدونم

هروقت حالم بده چیزی میخوام درخواستی دارم هیچی نمیگم انقدر نگفتم همه رو بد عادت کردم حتی الانم نمیتونم ولی دیگه دارم اذیت میشم میخوام کم کم شروع کنم 

تقصیر خودمه بد عادتش کردمهمش همه جا واسش بودم حتی وقتی چیزی ازم نمیخواد هی خودمو ميندازم جلواونم نام ...

همون واضح بگی بهتره ب نظرم ..کارایی ک مبکردی رو کمتر بکن کمرنگ شو تا اون بیاد جلو

همون واضح بگی بهتره ب نظرم ..کارایی ک مبکردی رو کمتر بکن کمرنگ شو تا اون بیاد جلو

ببین واضح میگم خیلی وقتا ولی چون خودم پیش قدم نمیشم ازش نمیخوام همون لحظه یکم بهم توجه میکنه منم زود قانع میشم تموم میشه

همش نمیتونم آخه هرروز هرروز برم بگم ببین من حالم بده حالمو خوب کن که

یوقتایی میشه گفت ولی همیشه ام نمیشه 

دوست دارم به یه ترفندی اینو بهش بفهمونم که خودش تلاش کنه نه اینکه من ازش درخواست کنم

منم هیچی نمیدونمهروقت حالم بده چیزی میخوام درخواستی دارم هیچی نمیگم انقدر نگفتم همه رو بد عادت کردم ...

من درخواستامو میگم ولی زود کوتاه اومدم ازخواسته ام به قول شما ۱۰۰ گذاشتم همون اول چیزایی ک مهمه رو مشخص نکردم..اما جاریم وای از جاریم ۲۶ سالشه نمیدونم از کجا بلده حرفه ای ماشالله ..

ببین واضح میگم خیلی وقتا ولی چون خودم پیش قدم نمیشم ازش نمیخوام همون لحظه یکم بهم توجه میکنه منم زود ...

هرکاری کردی از اول ..مردا از اول هر رفتاری بشه عادت میکنن ..الان دیگه تغییر نمیکنه یا شاید کم ..اگ ازاول عادت بدی تا اخر همونجورن اینو من دیر فهمیدم