2777
2789
عنوان

فقط معلم ها وارد تاپیک بشن یه سوال مهم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 111 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه متاسفانه و بااحترام من باهاتون هم عقیده نیستم همانطور که نمیتونم نظر شما رو بپذیرم شماهم نمیتونید ...

معلما چرا انقدر عجیب شدن؟

شما یه تایمی به بچه ها اجازه بدن خوراکی بخورن در حد ۵ دقیقه

همون موقع خودتم بخور 

نکه کلا کلاسو بزاری زیر پات

.

مگه میشه؟اگه چاره ای نداری پس هیچیمنکه نمیتونم گشنه بمونمواقعا ضهف میکنم

اره دوتا خانمیم تو کلاسمون میشینیم و اقایون دفتر رو اشغال کردن ماهم خجالت میکشیم نمیریم 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
یعنی الان نیستین دیگه؟می تونم بپرسم چطور راحت یوال طرح کنماز عصر دارم کلنجار میرم با ورد ۲۰۱۶ ولی نت ...

الان که نیستم نه مگه شاگرد خصوصی.

ببین کار خاصی نداره 

فقط یکم باید دستت تند باشه

به نظرم اول قبل اینکه وارد ورد بشی تو یه کاغذ سوالاتت رو بنویس که ذهنت جمع و جور بشه 

بعد شروع کن به وارد کرد به ورد.

تصویر گذاشتن هم کاری نداره یه کپی پیست ساده ست اگرم چیزی رو بلد نیستی تو ورد سریع بزن تو اینترنت یاد میگیری.

کمال گرا نباش

اوایل شاید خیلی سوالاتت تمیز درنیاد به مرور خوب میشی.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

اصلا بجث این نیست که بچه دلش بخواد. این کار صحیح نیست و جالب بنظر نمیرسه بخصوص از طرف معلم. نمیدونم ...

دقیقا خیلی زشته

اصلا بحث خواستن نیست فقیر ترین بچه یه لقمه بالاخره داره 

.

خب میخورن من که نگفتم مخورن انفاقا تغذیه هاشون متنوعه حتی هایپ هم میارن چه میدونم کیک های متنوع هم م ...

اگه حس میکنی کسی گرسنه نیست میتونی چنتا لقمه بخوری

من یکی از دانش آموزام وضعش جالب نبود با اینکه باردار بودم بازم چیزی نمیخوردم. فقط از دفتر صبحانه میخوردم

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود...
یعنی بچه ها رفتن به مدیر گفتن شما خوراکی میخورید؟

نه هیچکس 

خودش اومد لامپ رو عوض کنه 

بچه ها سرشون تو کار خودشون بود همه سرا پایین بود دستورزی داشتن 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام