2777
2789

۲۲سالمه وی بچه ۲سال ونیم دارم و۸ماه ونیم باردارم...دومی اتفاقی بود...

هیچ درآمدی ندارم وفعلانمیتونم داشته باشم بخاطرشرایطم...

قبل بارداری اول میخواستم برم آرایشگری شوهرم نذاشت...منم گفتم الان سنم‌کمه بچه میارم وب بعدمیرم و...ک دومی روباردارشدم...

خلاصه بحثم باشوهرم بخاطرخرج کردنه یعنی من لیوان مانتورژخوراکی هرچیییی بخوام بگیرم بحث راه میندازه ک چراوگرونه وفلان...

هرموقع میریم فروشگاه برای خریدخونه چشمش ب دست منه،خوراکی برمیدارم میگ چرابرمیداری اینامهم نیس وفلان...منم الان باردارم وغذانمیتونم بخورم...

شوهرمم ک اهل خوراکی ومیوه کلانیست ومعدشم مشکل داره...همش میگ میگیرم هیچیشوخودم نمیخورم...

آخه گناه من چیه!؟

همین امشب گف ایناچیه خریدی و....دلم خیلی شکست وکلی گریه کردم بخاطراینک براهزارتومن هی بایدحرف بشنوم...

شوهرم میگ شرایط سخته و....

منم میدونم سخته ولی دل منم ب همین چیزای کوچیک خوشه..همیسم کمترین وارزون ترین چیزاروخریدم...

بنظرتون چیکارکنم؟؟؟حق باکیه!؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درآمدش چقدره؟مستاجرید؟ولخرجی یا معقولانه خرج می‌کنی؟

مستأجریم.کاسبه ولی جنس زیادنداریم وشریکه درآمدم الان ۱۰ایناس،دانشجومعلمم هست ک فعلا۵ حقوقشه...

خرج منم بنظرم خیلییی منصفانس ن آرایشگاهی میرم ن رنگی ن ناخنی ن مژه ای...

براعیدرفتم ی پارچه ارزون گرفتم دادم خیاطی ک مناسب میگیره.میگ چ زیاده پولش

امشب ازفروشگاه ی بسته پشمک وزولبیاو۳مشت شکلات گرفتم میگ اینامهم نیس ونگی و....

بهش بگو 

منم میدونم گرونیه 

ولی اگه به تغذیه مون اهمیت ندیم 

که سو هاضمه می گیریم 

باید پول رو خرج دارو و دکتر کنیم 

بهش بگو ناشکری نکن 

که بعد باید پول هاتو رو طور دیگه ای خرج کنی 

بهش بگو 

توانایی تامین زندگی متاهلی رو نداشتی 

نباید ازدواج می کردی که من حسرت هر چیزی به دلم بمونه 

اگه برخورد نکنی 

تا همیشه همینه 

محترمانه جوابش رو بده و  بد عادتش نکن 

دوتا بچه تو شرایطی ک خودخاسته نبوده سخته و مستاجری و همه اینا تحت فشارش گذاشته

و اینکه زن باردار هم بلخرع خرج داره نمیشه ک هیچی دلش نخواد

قبل بچه دار شدن هم اینطوری بود؟ اگه نبود پس باید یکم توقعت بیاد پایین

مستأجریم.کاسبه ولی جنس زیادنداریم وشریکه درآمدم الان ۱۰ایناس،دانشجومعلمم هست ک فعلا۵ حقوقشه...خرج من ...

خب بد نیست خوبه درامدتون.همسرت احتمالا استرس آینده بچه ها و زندگیتونو داره.اکه بتونی یجوری رفتار کنی که فکر نکنه بیخیال هستی خوب میشه.رفتارت باعث شده فکرکنه برات مهم نیست پول خرج کردن.بهتره بشینید باهم دیگه اول ماه حسابهاتونو مدیریت کنید یه مقداری برای پس انداز کنار بزارید بقیه رو هم طوری خرج کنید که تا آخر ماه برسه.اکه ببینه شما هم بفکر هستید شاید رفتارش بهتر بشه.ولی اکه در کل خسیس هست که هیچی قضیه ش فرق می‌کنه.خب شما هم الان حامله ای خیلی باید بخودت برسی.بهش توضیح بده باید از همه مواد غذایی بخوری آجیل میوه ماهی گوشت.بهش بگو بچه سالم و باهوش میخای باید منو تقویت کنی.یذره با شوخی خنده هم از حرفاش بگذر زیاد جدی نگیر‌.تو اینستا زنه روانشناس می‌گفت خرید می‌کنی جزییات خرید رو به شوهرت نگو