2777
2789
عنوان

امشب زنگ زدم به جاری م سرد حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 67 پست

ولی حس میکنم گوشی شوهرت همون گوشی هست ک بچه جاری تو کفشه...میگیره باهاش ی چندتا عکس میگیره بعد میره تو گالری عکسا رو چک میکنه.....

چ زندایی مهربونی داشتم من ک وقتی ۱۲ سالم بود گوشیش رو میخواستم ساعت ها میداد دستم ک بازی کنم اون موقع ها گوشی خیلی کم بود...

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر مردم غریب پرست شدن به همسرت بگو برادرت برا زن و بچش دلسوزی میکنه لازم نکرده تو کاسه داغ تر از آش بشی تو برازن و بچه خودت دلسوزی کن 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

خب باشه مادرش ک نمیاد بگه عیب نداره دخترم ببینه من مشکلی ندارم

بابا دختره تو کافه تو اینور تو اونور وله 

به شوهرم میگه سبیل تو فلان جور بزن 

که قصد دارم دوباره گفت بگم عزیزم ایده هاتو نگه دار برای شوهر خودت 

انگار شوهر اونه 

چقدر مردم غریب پرست شدن به همسرت بگو برادرت برا زن و بچش دلسوزی میکنه لازم نکرده تو کاسه داغ تر از آ ...

همون برادرش یکم بفهمه من به دختر و زنش چیزی گفتم محل به من نمیدن 

ای خواهر من و به همه فروخته

بحث فیلم نیست بحث اینه که تو گالری شوهر من چه کار داشت

ببین عزیزم منطقی فک کن گوشی شوهرت بوده حالا عکس شما بوده یا نه خود شوهرت داده دستش پس نمیتونی واقعا دخالت کنی اونو باید خود شوهرت بهش بگه هرچقدر شما بگی اون آدم بده تو میشی همچی سر تو خراب میشه 

برا فضولی عزیزم والا دیگه هر آدم عاقل دیگه ایی میدونه شخصیه برای آرامش خودت هم که شده این کار رو بکن راحتری

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱