2777
2789
عنوان

بنظرتون ای اقا کارما پس داده

129 بازدید | 7 پست

روزی ک باهم اشنا شدیم 

گفتیم پنج سال با کسی نبودم و تنهام حتی رفیق دخترم ندارم اگه ک دنبال مهمونی و پارتی و کسی تو زندگیتونه بمن پیام ندید ایشون فامیل دوره قسم و قران ک نه ؟

یکسال گذشت ب هر نحوی خاست منو بکشونه خونه و مهمونی من اخرش نرفتم ولی شدید بهش وابسته شدم 

گذشت تا یکسال و خورده ای اتفاقی فهمیدم چن سال ی دختر دیگه میخاد بامنم دیگه سرد شد وقتی فهمیدم گفتم تورو ب خیر و منو بسلامت رهاش کردم و یکبارم طرفش نرفتم یکسال تمام من براش انواع نذرو نیازا کردم یکسال گریه میکردم میگفتم یجوری برگرده جوری ک الان چن ماه درد گرفته من بی دین دست ب دامن خدا شدم کلی گریه زاری شبا تا صبح بیدار میموندم ولی رفت ک رفت ...خودم یعنی راهیش کردم 

همون تایم فهمیدم دومادشون ک مهندس قاچاق سنگینی کرده ولی بخاطر پارتی بهش مهلت دادن تا اینکه یکماه پیش اومدن جلو چشم زن و بچش گرفتنش زن و بچه هم انداختن تو کوچه و هرچی خونه و ویلا و چی داشت پلمپ کردن ۴ تا دختر ی پسر همه برگشتن خونه پدر این پسر ازون روز ک این اتفاق افتاد دل من اروم گرفتو دیگه دلم هواشو نکرد من قبل اینکه بفهمم همش میگفتم خدایا ب داعی بسوزه ک منو سوزوند ولی ی شب همه رو بخشیدم  گفتم دیگه سروکلشون تو زندگیم پیدا نشه ک فرداش این موصوع فهمیدم 

من همیشه بیادت میمونم ...

خوب این اتفاق برای خواهرش افتاده اگه درست متوجه شده باشم، ربطی ب خودش نداره که

و کارما هیچوقت ب سرت خودت نمیاد ب سرت عزیزت میاد تا زجد کشیدنشو ببینی چیزی ک من پس دادم متاسفانه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا چه ربطی دارهیعنی ممکنه خیلی هم بی ارتباط نباشه‌ها ولی بنظر من کارما نیست

شاید ولی من خودم کارما دیگرانو پس دادم 

ولی واقعا از ته قلبم برا خواهرش ناراحتم و دعا میکنم مشکلشون حل بشه ته دلم میگفتم شکست عشقی بخورن ن همچین مشکلی اخه

شاید ولی من خودم کارما دیگرانو پس دادم ولی واقعا از ته قلبم برا خواهرش ناراحتم و دعا میکنم مشکلشون ح ...

حالا اون خواهر و دامادشم جواب کارای بیخودشونو دارن پس میدن

ولی من میگم این باید جدا سزاشو ببینه اگه به ناحق رفتار کرده

حالا اون خواهر و دامادشم جواب کارای بیخودشونو دارن پس میدنولی من میگم این باید جدا سزاشو ببینه اگه ب ...

بله منم راضی ب این اتفاق نبودم جالبیش اینه از ته قلبم چن روز قبلترش هرکی بم بدی کردو بخشیدم 

و اینکه هروقت اتفاقی بدی برا این اقا میفته میاد تو خاب من بنده بعد یکسال تونستم تازه اونو فراموش کنم 

چن بار پیام دادم انگار قصد ندارین تاپیک حدف کنید 

اگه اینطوره خواهشا ننویسید چ روزایی پیام بدید و اینکه شما بلد نیستید و حال ندارین برید کنار افراد بهتری بیان جاتون

حذف_تاپیک_نی_نی_یار_ی# ک