بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره واقعا 😉 ولی خیلی بده که دکترم نیست انگار همه ی امیدم بعد از خدا به اون بود که حالا نیستش فقط دع ...
آره عزیزم دقیقا همینه، رفتار دکتر تو دوران بارداری خیلی تو روحیه و کاهش استرس موثره، نگران نباش ایشالله خیلی زود برمیگرده! کسی رو به جای خودش تو مطب گذاشته؟ یا گفته کار پیش اومد بری بلوک زایمان بیمارستانش سوالاتو کنی
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
یه نوبت زدم برای فردا برم سونو.. همیشه تا ۷ روز بود کلا..ولی چند ماهیه از ۷ روز میگذره
برو سونو ایشالله مشکلی نیست، دکتر برو ببین بهت دارو میده، یه سری داروها سیکل رو تنظیم میکنه، برای اقدام هم خوبه! یه چیزی تو بدنت تغییر کرده دیگه، ایشالله برای اقدامه رحم داره آماده میشه
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱