من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه خصوصی میخوام برم اما خیلی سخت میگیرن مشهد میگن باید درد طبیعی رو بکشی بعد سزارینت میکنیم یعنی کم ...
آخی آره مشهد انگار خیلی سختگیری زیاده، الکی چه استرسی به مردم میدن، انگار شهر با شهر چه فرقی داره! 😤 یکی از بچههای تاپیک هم مشهدی بود اونم همین مشکل رو داشت، گفت باید نامه فوبیا از زایمان طبیعی از روانشناس بگیرم، بعدشم برم یه جلسه مشاوره پیش روانشناس معتمد تا اجازه سزارین بدن! با زحمت و دوندگی نامه رو گرفت و سزارین کرد، ببین همچین راهی الانم جواب میده برو دنبالش!
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
میگم من الان ۱۲ روزه ک تو دوره پریودی ام ینی ۵ روز خون بود تموم شد و از روز ۶ تا ۱۲ سیکلم لکه دارم چ ...
سابقه لک طولانی داظتی قبلا؟ نرفتی دکتر؟ به نظرم برو سونو! لکهبینی طولانی طبیعی نیست، یا دارو بده تنظیم شی، یا خدای نکرده شاید کیستی پولیپی ضخامتی چیزیه! با لکهبینی اقدام فایده نداره، احتمالا سیکلت بهم ریخته! راستش اطلاعاتی ندارم چون تجربهش رو هم ندارم، نمیخوامم نگرانت کنم اما اگه خودم بود از دکتر علتشو پیگیری میکردم
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
بچه ها بنظرتون حلوای گیاهی و محرک های هورمونی دکتر با هم تداخل شدید دارن؟
منظور از حلوا گیاهی چیه؟ کلا داروی گیاهی و شیمیایی اثربخشی همدیگرو خنثی میکنه، واسه همین معمولا میگن از یکی از روش های درمانی استفاده کنید، اما اگه منظورت حلوا و کاچی و گرمه تو دوره پریود و اقدام میتونی مصرف کنی اما دوره لانهگزینی قطع کن چون گرمی باعث خونریزی و خدای نکرده سقط میشه
من یک سقط داشتم با قرص زیر زبون و واژن و کلی دکتر رفتم گفتن بعد ۶ یا ۸ ماه میتونی باردار بشی ولی الا ...
مجدد برو دکتر و تحت درمان باش.. سابقه سقط با تایمی که گذشته فک نکنم تاثیر گذار باشه مگه علت خاصی داشته باشه و دچار سقط مکرر باشی که در اون صورتم باید دکتر دارو بده! اما اگه هیچ مشکلی نداری و فقط سوالت اینه چرا بعد هشت ماه باردار نشدی که تو این تاپیک خیلیا با وجود اینکه همه چکاپاشون عالی بوده بعد یکی دوسال تازه باردار شدن، بارداری زمان دقیق مشخص نمیکنه، باید اقدام کنی با توجه به بدنت و کیفیت اسپرم و تخمک لقاح و لانهگزینی موفق صورت بگیره
بچه ها من سی و چهار هفته و دو روزم. امروز یکم رفتم بیرون در حد یک ساعت و نیم اینا تو ماشین نشسته. ال ...
راستش من تجربهای ندارم نمیدونم چی بگم، دوس ندارم اشتباه راهنمایی کنم چون بارداری شرایط حساسیه! اما به نظرم بیشتر استراحت کن تا کار ضروری نبود نرو بیرون، میدونم سخته اما کم مونده ایشالله زایمان کنی و خیالت راحت شه ♥️
سلام بچه ها امروز رفتم که دکتر بهم نامه بده واسه زایمان میخواستم جمعه باشه که متاسفانه دکترم از ۲۹ ت ...
خیره ایشالله.. روز زایمانت شد یک مهر ؟ 😍 به سلامتی بغلش بگیری ♥️ ایشالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد تا دکترت برگرده نگران نباش ✨ البته معمولا یکی به جای خودشون کشیک میزارن بپرس از منشی که اگه کاری داشتی بری مطب جانشین معتمد دکتر خودت