2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520489 بازدید | 37355 پست
دکترا چه ددری شدن همه مسافرت 🤭نگران نباش خیلی مونده به شما دکتر برمیگرده میری ویزیت اخر میشی و نامه ...

اره واقعا 😉 

ولی خیلی بده که دکترم نیست انگار همه ی امیدم بعد از خدا به اون بود که حالا نیستش فقط دعا میکنم زودتر برگرده 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
دکترا چه ددری شدن همه مسافرت 🤭نگران نباش خیلی مونده به شما دکتر برمیگرده میری ویزیت اخر میشی و نامه ...

ممنونم الی جون امیدوارم به زودی خبر بارداریتون رو بهم بدین 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ♥️من تجربه ندارم کمکی نمیتونم کنم 🥲 بزار بچه‌ها بیان ببین چی میگن، میترسم راهنمایی اشتبا ...

قربونت برم گلم انشالله ب زودی تجربه اش میکنی مهربونم🙏🏻🌸

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
اره واقعا 😉 ولی خیلی بده که دکترم نیست انگار همه ی امیدم بعد از خدا به اون بود که حالا نیستش فقط دع ...

آره عزیزم دقیقا همینه، رفتار دکتر تو دوران بارداری خیلی تو روحیه و کاهش استرس موثره، نگران نباش ایشالله خیلی زود برمیگرده! کسی رو به جای خودش تو مطب گذاشته؟ یا گفته کار پیش اومد بری بلوک زایمان بیمارستانش سوالاتو کنی

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ممنونم الی جون امیدوارم به زودی خبر بارداریتون رو بهم بدین

سلامت باشی ممنونم ♥️✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
قربونت برم گلم انشالله ب زودی تجربه اش میکنی مهربونم🙏🏻🌸

ممنون 😍 الهی آمین ♥️✨

آره عزیزم دقیقا همینه، رفتار دکتر تو دوران بارداری خیلی تو روحیه و کاهش استرس موثره، نگران نباش ایشا ...

اره دکتر جایگزین گذاشته ولی خیلی جالبه دقیقا دکتری هست که من اصلا دوست نداشتم پیششون برم 😂

سابقه لک طولانی داظتی قبلا؟ نرفتی دکتر؟ به نظرم برو سونو! لکه‌بینی طولانی طبیعی نیست، یا دارو بده تن ...

یه نوبت زدم برای فردا برم سونو.. همیشه تا ۷ روز بود کلا..ولی چند ماهیه از ۷ روز میگذره

منظور از حلوا گیاهی چیه؟ کلا داروی گیاهی و شیمیایی اثربخشی همدیگرو‌ خنثی میکنه، واسه همین معمولا میگ ...

اگه پیج ترش و شیرین مامانی رو میشناسی منظورم حلوای اونه برای بارداری گرفتم

اره دکتر جایگزین گذاشته ولی خیلی جالبه دقیقا دکتری هست که من اصلا دوست نداشتم پیششون برم 😂

عه چه بد از شانست! 🤭

ایشالله که اصلا احتیاجی پیش نمیاد تا خودش بیاد ✌️♥️

یه نوبت زدم برای فردا برم سونو.. همیشه تا ۷ روز بود کلا..ولی چند ماهیه از ۷ روز میگذره

برو سونو ایشالله مشکلی نیست، دکتر برو ببین بهت دارو میده، یه سری داروها سیکل رو تنظیم میکنه، برای اقدام هم خوبه! یه چیزی تو بدنت تغییر کرده دیگه، ایشالله برای اقدامه رحم داره آماده میشه

اگه پیج ترش و شیرین مامانی رو میشناسی منظورم حلوای اونه برای بارداری گرفتم

نه نمیشناسم