2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520345 بازدید | 37351 پست

یه نگرانی دیگه ای که دارم اگه تو این چند روز که دکتر نیست مورد اورژانسی پیش بیاد چیکار کنم🥲😣

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام بچه ها امروز رفتم که دکتر بهم نامه بده واسه زایمان میخواستم جمعه باشه که متاسفانه دکترم از ۲۹ ت ...

سلام عزیزم 

دکتر منم همین کار رو کرد هنوزم بهم نامه نداده تا هفت مهر هم نیستش رفته مسافرت  فقط دعا دعا میکنم دردم نگیره تا اون موقع 

به نظرم تصمیم درستی گرفتین همون یک مهر خیلی بهتره 

شما سزارین اختیاری هستین ؟ من مشهدم اصلا قبول نمیکنن سزارینم کنن از طبیعی هم وحشت دار

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته من هنوز سی و شش هفته و یک روزم ولی خب استرس دارم 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
میدونم عزیزم ♥️ هر چی بگی حق داری اما طبق تجربه هرچی بیخیال‌تر باشی ارامش ذهنیت بیشتر میشه و روزارو ...

الهی بگردم واست خیلی سخته خیلیییییی 💔🥺 بله چاره ای جز قوی بودن ادم نداره ، چه میشه کرد 😞 من همیشه واس نی نی دار شدنت دعا میکنم ایشالا زود  جاش سبز بشه واست که دوباره با اون وسایل کیفشو ببری

این نیز بگذرد....
عزیزم من حدود سه ماهی جلوگیری داشتم بعدشم شروع کردم به کارایی ک باعث گرم کردن رحم میشه مث ماساژ با س ...

خداروشکر پس خیلی طول نکشید که باردار شدی ، البته ایننم شنیدم بعد سقط رحم خیلی اماده تر میشه واس بارداری 

این نیز بگذرد....
سلام عزیزم دکتر منم همین کار رو کرد هنوزم بهم نامه نداده تا هفت مهر هم نیستش رفته مسافرت فقط دعا دع ...

اره عزیزم سز اختیاری ام من سیو هشت هفتم تا یکم میشم ۳۸ و شش

مورد من اورژانسی تر از شماست😣ایشالا که جفتمون درد نیاد سراغمون تا روز عمل که دکترامون هستن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اره عزیزم سز اختیاری ام من سیو هشت هفتم تا یکم میشم ۳۸ و ششمورد من اورژانسی تر از شماست😣ایشالا که ج ...

اره شما جلوتر هستین ان شاءالله هر چی خیره واسه هممون اتفاق بیوفته نگران نباش

چه خوب که سزارین اختیاری قبول کردن دعا کنین دکتر منم قبول کنه 

اره شما جلوتر هستین ان شاءالله هر چی خیره واسه هممون اتفاق بیوفته نگران نباشچه خوب که سزارین اختیاری ...

بیمارستان خصوصی بری قبول میکنن بیمارستانت دولتیه؟

بیمارستان خصوصی بری قبول میکنن بیمارستانت دولتیه؟

نه خصوصی میخوام برم اما خیلی سخت میگیرن مشهد میگن باید درد طبیعی رو بکشی بعد سزارینت میکنیم یعنی کم استرس داره این دوران ترس زایمانم بهش اضافه شده 

بچه ها من سی و چهار هفته و دو روزم. امروز یکم رفتم بیرون در حد یک ساعت و نیم اینا تو ماشین نشسته. 

الان هم پایین کمرم هم پهلوی چپ و قسمت رانم خیلی درد داره. در جالت دراز کش هم هستم. هر از گاهی درد میگیره ول میکنه. نمیدونم باید نگران باشم؟ 

دلم نمیخواد برم بیمارستان دوباره ارجاعم بدن به دولتی

بچه ها من سی و چهار هفته و دو روزم. امروز یکم رفتم بیرون در حد یک ساعت و نیم اینا تو ماشین نشسته. ال ...

حرکات بچه خوبه ؟ به نظرم یکم استراحت کنین بهتر میشین