2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7087766 بازدید | 687458 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتم گفت پشت ساک هماتوم دارم. ولی ساکم خالیه و گفت اگر تا شنبه کیسه زرده تشکیل نشه داروهات قطع میکنم ...

عزیزم خدا بزرگه ان شالله هر چی خیره اتفاق بیته برات💚💚

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

امروز تولدم بود 😌🫀 هرسال این موقع تنها آرزوم مادر شدن بود..تمام این سالها حسرت داشتم یه زخم عمیق.. ...

تولدت مبارک مامان گل ان شالله نینیت بسلامت بیاد بغلت 💚💚💚💚🎉🎂😂🎂🎂

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام بچه ها دهروز بعد از قطع آمپول پروژسترون یعنی دوروز قبل سقط کردم تو خونه انجامش دادم دکتر گفت ...

خیلی سخته منم تو هفته هشتم سقط شد ولی الان ده روز گذشته هنوزم گاها لخته خون وخونریزی دارم شیروعسل وزردچوبه خوردم امروز کلا خونریزی داشتم نای حرکت نداشتم حالا یکشنبه برم سونو ببینم بقایا داره یانه خیلی خیلی خیلی سخته ،😭🥺😭🥺😭🥺😭

منم فروردین پارسال! سقط کلا سخت و ناراحت کننده ست اما برای مایی که بعد اینهمه سال و سختی باردار میشی ...

خدایش درست میگه به من میگن غصه نخور دفعه بعد خیال میکنن مثل خودشونم شب بخوابم صبح باردارباشم ره یکسال داره از اولش تا نتیجه اش بعد ۹هفتم سقط شد حالم خیلی بده قلبم توان نداره🥺🥺🥺🥺

عزيزم ايشالله برات بگيرن و تو وجودت لونه كنن و ٩ ماهه سالم بيان تو دستت، ايشتلله دامنت سبز بشه❤️🤲🏻 ...

قربونت زلیخا جان ممنونم🙏🏻🙏🏻🫂🫂💋💋💮💮

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
متاسفم عزيزم ببخشید یادآوری شد براتون ،آن شاالله بزودی خدا یه بارداری و زایمان راحت و نوزاد سالم نصی ...

سلامت باشی انشالله برای شماهم اتفاق های خوب بیوفته بچه ندارید ؟چن وقت از اون اتفاق میگذره

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....