2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا مستاجرن

368 بازدید | 25 پست

یکی از مستاجرامون که۱۴ساله تو به خونه ۸۰متری میشنیه ساختونمشم فک کنم ۱۵سال ساخته ماشین زیرپاشون پرایده ولی از شغل خانومه واقاعه خبر داریم خیلی پولدارین شاید درامدشون ماهی ۳۰۰باشه نسبت با این پول چرا تو این خونه ما میشین واقعا برام سواله اخه اطرافیانشونم ادمهای بسیار ثروتمندن متراژ خونه هاشون زیر۴۰۰متر نیست نمیدونم چجوری اونارو دعوت میکنه خونسون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عمو من سپاهی هست هشتا خونه داره ولی تو یک خونه یک خوابه قدیمی تو بافت فرسوده پایین شهر میشینه 

یک پراید برای دوره عثمانیان هم داره هر دو شاغل هستند 

درآمد خیلی خوبی هم دارند بخواد بخره می‌تونه یک ماشین میلیاردی بخره و یک خونه فوق لوکس تو بالاترین نقطه شهر 

عمو من سپاهی هست هشتا خونه داره ولی تو یک خونه یک خوابه قدیمی تو بافت فرسوده پایین شهر میشینه یک پرا ...

ایشونم تو همون ارگانس تقریبا خیلیم مقام بالایی داره ایا بخاطر شلوغشونه