2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520489 بازدید | 37355 پست
قربونت برم گلم . اینک دستو پاهام سرد شده میتونه جزو علائم بارداری باشه؟؟یا پری میخواد بیاد

هر دوش میتونه باشه.. تو پریود هم دیدی بعضیا افت فشار دارن و دست و پاشون سرد میشه! تو بارداری هم میشه، من خودم تو علایم پیش از بارداری و اوایل نداشتم اما حدود ماه دوم خیلی سردم میشد، در صورتی که به شدت گرمایی‌ام! باز باید ببینی خودت چطوری بودی، مثلا قبلا دست و پات سرد نمیشد؟ در حالت عادی یا قبل پریود یا دوران پریود؟

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اخه خودش گفته بود امروز نامه میده حتی نامشم دراورد که بنویسه باز پشیمون شد گفت اگه اذیت نمیشی یه سون ...

خب اگه خودت اصرار داری شهریور بشه که دیگه کسی نمیتونه نظرتو عوض کنه ما که هیچ دکترم نمیتونه 🤣🤣🤣

دیگه برو کاراتو ردیف کن برای همون ۲۸م.. ایشالله به سلامتی بغل بگیریش! قرصتم خوردی هفته دیگه‌م میری سونو نامه‌ت رو میده ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم دو روز مونده به پری م . ۶ روز پیش زدم یکی هاله داشت یکی منفی . ولی میگن هاله ممکنه بخاطر دا ...

عزیزم ان شاالله انتظارت خیلی طول نکشه منم یک سال و نیمه هر ماه کلی قرص دارو و امپول میخورم و هنوزم خبری نیست

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
تا آزمایش نده مشخص نمیشه! بعضیا که آزمایششون عالیه اصلا احتیاجی ندارن! بعضیا که مشکل دارن علاوه بر ر ...

این ماه قول داده اگ پریود شدم باهام بیاد دکتر . فرتیل اید فک نکنم عوارض خاصی داشته باشه

ایشالا عزیزم دیگه ماها که پشت سرهم مثبت شدیم داریم فارغ میشیم وقتشه شماها مثبت شین به امید خدا همتو ...

ممنونم عزیزم انشاالله🤩 

مرسی عزیز دلم 🥺♥️ بزارم چند روز دیگ بگذره اگ پری نشدم میرم از . میترسم بازم امید الکی ب خودم بدم از ...

عزیزم انشاالله ک مثبته واقعیه🤩

این ماه قول داده اگ پریود شدم باهام بیاد دکتر . فرتیل اید فک نکنم عوارض خاصی داشته باشه

نه منم فکر نمیکنم اما ممکنه کنار هم تداخل داشته باشن یا دوزشون بالا بره! وگرنه مکمل روزانه س تا سه تا تو روز هم اوکیه، رو دستور خود بسته نوشته! 

ایشالله که مثبت میشی دیگه لازم به هیچ دارو و آزمایشی نمیشین 😍♥️

نه منم فکر نمیکنم اما ممکنه کنار هم تداخل داشته باشن یا دوزشون بالا بره! وگرنه مکمل روزانه س تا سه ت ...

ان شاالله ک این ماه دل هممون شاد بشه تو این تاپیک . ان شاالله ب زودی خودتون هم بتونید اقدام کنید و نتیجه ی خوب بگیرید😘

خب اگه خودت اصرار داری شهریور بشه که دیگه کسی نمیتونه نظرتو عوض کنه ما که هیچ دکترم نمیتونه 🤣🤣🤣دی ...

اره روی روزش مونده بودم که ۲۸ بذارم یا سی ام سیو یکم😂

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
چقدر نظر دکترا باهم متفاوته بمن گفتن مایعات کم بخور ک بیشتر نشه ادم گیج میشه از دست این دکتراراستی ی ...

سلام عزیزم حالت چطوره؟ بهتر شدی؟ یه خبر بده تو فکرتم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ان شاالله ک این ماه دل هممون شاد بشه تو این تاپیک . ان شاالله ب زودی خودتون هم بتونید اقدام کنید و ن ...

الهی آمین 🤲✨ ممنون عزیزم ♥️

برو قسمت کلینیک همین سایت، تاریختو ‌بزن دقیق میگه چند هفته‌ای! من فک کردم هشتی الان تو محاسبه زدم گف ...

ممنون عزیزم..دکتر رفتم اما سونو نداشت گفت پنجشنبه برم اما میترسم زود باشه چون سرقبلیا همین که قلب تشکیل شد تهوع وحشتناک میگرفتم حتی اب هم نمیتونستم بخورم اما الان هیچ خبری نیس از تهوع..فقط آزمایش خون دادم بتا ندادم 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم..دکتر رفتم اما سونو نداشت گفت پنجشنبه برم اما میترسم زود باشه چون سرقبلیا همین که قلب تش ...

آزمایش خون بارداری؟ بتا ست دیگه! تیتر بتا فرق داره که عدد دقیق میده! اوکیه پس دکتر رفتی بمون همون پنجشنبه که خودش گفته برو به سلامتی سونو، حتما قلبش تشکیل شده.. امید به خدا ♥️

استرس الکی نداشته باش! تهوع دلیل نمیشه هر بارداری با بارداری قبلی متفاوته، شاید جنسیت فرق داشته باشه، شاید لقاح دیرتر بوده بتا هنوز بالا نیومده! به اینا فکر نکن تا روز سونو سعی کن ریلکس باشی، ایشالله میری یه قلب فسقلی سالم میبینی 😍

سلام خانما خوبین،امیدوارم باردارا ی زایمان خوب و راحت داشته باشن اقدامیا هم ب زودی مثبت بشن

من ۴۶روزه ک از زایمانم میگذره متاسفانه دچار عفونت شدید شدم ک دکتر بهم ی هفته دارو داد گفته چهارشنبه برم اگ برطرف نشده بستری شم بیمارستان دوباره 

نمیدونم چراانقد پرماجراشد زایمانم😭

کسی ب جز دارو راهی برای برطرف شدن عفونت میشناسه؟الان فقط کرم واژینال و آنتی بیوتیک های قوی میخورم ک دیگ شیرم نمیتونم بدم ب بچم😔

🍀ماهیچ،،،الهی همه تو🍀