2777
2789
عنوان

نگرانم از رابطه🥲

712 بازدید | 43 پست

۲۱روزه خونه مامانمم، چون شرایطم خوب نیس، باردارم استراحت مطلقم

با شوهرم رابطه نداشتیم۲۱روزه مطلقا،، قبلشم ممنوع بودم ولی یه طور دیگه انجام میدادیم، الان اینجا نمیشه، میاد دیدنم ولی خب خونه مامانمه دیگه راحت نیستیم😪😪😪

بهش میگم پس چیکار میکنی؟ میگه تحمل، سرم اونقد شلوغ و گرمه کاره هیچی یادم نیس

ولی میدونم الکی میگه، چون گرمه، یه بارم خونه مامانم تو اتاقم میخاست شروع کنه نذاشتم ترسیدم 😣😣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم الان کاری از دست ما بر نمیاد و این فکر ها در زمان بارداری رو سیستم عصبی بچه تاثیر میذاره

بهتر ترس و نگرانیتونو بزارید کنار

و بهتره اینجور تاپیک ها زده نشه چون افراد کم سن تو سایت زیاد شدن و الان کلی خزعبلات تحویلت میدن و حالت بدتر میشه

متاهل🧸

نمیشه برم خونم، قبلا تو فکرش بودم نشد، شرایط واسه خونم بودن جور نیس

خب اگه ماشین دارین بگو بیاد تو رو با ماشین ببره برین گردش

اونجور ک میشه

استراحت مطلق میتونه تکون بخوره ها

عزیزم ببخشید قصد توهین ندارم فقط برای مثال میگم😐

اون حیوونه که طبق غریزش کار میکنه

ادم میتونه خودشو کنترل کنه قرار نیست تو هر شرایطی در اختیار و دسترس طرف مقابلت باشی😐

فکر کن دوماه رابطه نداشته باشه😐اب و غذا نیست که

واجب هست ولی نه انقدر که تو هرشرایطی باید باشه و نگران نبودنش بشی

عزیزم الان کاری از دست ما بر نمیاد و این فکر ها در زمان بارداری رو سیستم عصبی بچه تاثیر میذارهبهتر ت ...

جز اینجا جایی ندارم حرفامو بزنم که

صبح تا شب ذهنم مشغوله ولی رومم نمیشه به مامانم بگم😢

خب از طرز جوابا فگ کنم معلوم باشه کیا کم سن و سالن