2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امروز رفتم دکتر گفت نباید درد و انقباض داشته باشی واسم شیاف تجویز کرد گفت اگر تا فردا خوب نشدی باید ...

عزیزم اول از همه ارامش خودتو حفظ کنو همه چیو به خدا بسپار دوم حتما برو یه بیمارستان بگو انقباض داری دردای زایمان داری ازت ان اس تی میگیرن معلوم میشه که این دردا چیه بیمارستان خصوصی هم بری که چه بهتر هزینش چیز زیادی نمیشه من رفتم واسه ان اس تی و نوار قلبو سرمو معاینه کلا۶۰۰ دادم

شیافتم بذار ایشالا که از بین میره دردات

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
خیره ایشالله مشکلی نیست 🤲♥️از سونو و دکتر اومدی از حال خودت خبر بده

متاسفانه خطر زایمان زودرس دارم ۲۶ هفته هم هستم دکتر گفت اگ دنیا بیاد نمیمونه خیلی میترسم هم از اینکه زایمان زودرس بشه هم اینک تو بیمارستان دولتی مجبورم کنن ب زایمان طبیعی😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اول از همه ارامش خودتو حفظ کنو همه چیو به خدا بسپار دوم حتما برو یه بیمارستان بگو انقباض داری ...

نمیدونم چرا دکترم میگف باید بری دولتی بستری شی من بهش گفتم میخام برم خصوصی گفت تجهیزاتشو فقط اونجا دارن خودمم اصلا دلم نمیخاد برم دولتی میترسم😢

یعنی تو بیمارستان خصوصی ان اس تی انجام میدن برم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه من هميشه تنظيم بودم مشكلي نداشتم خيلي ناراحتم نميدونم ممكن بعدا برم دوباره ازمايش و تكرار بكنم ي ...

راستش نمیدونم چی بگم، احتمال بودن یا نبودنت پنجاه‌پنجاهه!

اما باز به نظرم چون از موعدت گذشته قرار بود بتا بالا بیاد تا الان اومده بود، چون تو خون زودتر از ادرار میاد! شاید بی‌بی‌چک طول بکشه اما معمولا آز قابل اطمینانه! ولی چی بگم.. هر چیزی ممکنه پیش بیاد، شایدم بالا بره.. نمیخوام نه ناامیدت کنم نه امید الکی بدم! واقعا منم گیجم! من جات بودم ولی حتما دکتر میرفتم.. اگه فردا هم نمیری میخوای یکم دیگه صبر کن، مثلا تا آخر هفته اگه پریود نشدی برو آز مجدد! ایشالله که مثب شه.. نشدی بعد برو دکتر!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
متاسفانه خطر زایمان زودرس دارم ۲۶ هفته هم هستم دکتر گفت اگ دنیا بیاد نمیمونه خیلی میترسم هم از اینکه ...

عزیزم 🥲 میدونم الان چه حالی هستی! کاملا درکت میکنم.. فقط تا میتونی سعی کن استرست رو کنترل کنی، خود استرس باعث زایمان زودرس میشه، آرامش ذهنی داشته باش، استراحت کن، شیافتو بزار ایشالله با چندتا شیاف انقباضات آروم بشه! من شنیدم دارو داره که انقباض رو کم کنه! تست نگرفت مطمئن شه انقباضه زایمانه یا نه؟ جز شیاف هم چیزی نداد؟

خیلی از بیمارستان‌های خصوصی ان‌آی‌سی‌یو نداره واسه همین ارجاع میدن دولتی.. بیمارستان خصوصی ان‌آی‌سی‌یو‌ دار بری پذیرش میکنن! فقط تا میتونی خودتو آروم کن میدونم نشدنیه اما فک کن تنها راه‌حل سلامتی نی‌نی تو همینه تمام سعیتو کن، آرامش داشته باشی... استرس انقباض میاره و تشدید میکنه! تمرین تنفس کن! صبوری کن.. ایشالله که شیافا خیلی زود اثر میزاره و انقباضات قطع میشه! برات خیلی خیلی دعا میکنم 🤲 دو هفته دیگه که ۲۸ هفته شدی آمپول ریه میزنی و خیالت راحت‌تر میشه! امید به خدا.. خودش نی‌نی رو حفظ کنه و سر موقع به سلامت بزاره بغلت ♥️✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
امروز رفتم دکتر گفت نباید درد و انقباض داشته باشی واسم شیاف تجویز کرد گفت اگر تا فردا خوب نشدی باید ...

درد رو که خیلیامون داریم ولی انقباض رو حتما بایستی ان اس تی بدی که مطمئن بشی. کاش اول از همه ان اس تی بدی که استرست کم بشه. 

من هم از بیست و شش هفته مایعم زیاد بود ولی فعلا که خداروشکر طوری نشده. شما هم امیدت به خدا سعی کن استرس نداشته باشی. ان اس تی بدی مطمئن شی بعدم تو این مدت فقط و فقط استراحت مطلق باش آب کم بخور شیرینی و شوری رو کلا حذف کن. من که حتا توی غذا هم تمک روحذف کردم. اینارو رعایت کن ببینیم پناه بر خدا چی میشه. 

هنوزم درد و انقباض داری؟

طول سرویکس و اینجور چیزات رو کی چک کردی؟ چند بود؟

راستش نمیدونم چی بگم، احتمال بودن یا نبودنت پنجاه‌پنجاهه!اما باز به نظرم چون از موعدت گذشته قرار بود ...

مرسي از همدرديت عزيزم 

الان رفتم ببخشيد دستشويي تو دستمال يه لكه خون روشن خيلي كم مثل همراه با ترشح بود 

نميدونم پريود شدم شايد 

لانه گزيني كه الان نيست درسته ?

سلام عزیزم قربونت تو خوبی.من بچه دوممه. یه زایمان طبیعی داشتم خیلی هم راضی بودم . واسه همین دلم میخ ...

فداتشم گلم 

اهاا سلامتی باشه عزیزم خدا حفظشون کنه 

انشالله که میچرخه

منم دلم بیشتر با طبیعی هست بخاطرکمردردم و‌رگ‌سیاتیکم ک میگیره گاهی 

انشالله‌هرچی‌خیره بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
نمیدونم چرا دکترم میگف باید بری دولتی بستری شی من بهش گفتم میخام برم خصوصی گفت تجهیزاتشو فقط اونجا د ...

کدوم شهری؟ سرچ کن ببین کدوم ببمارستان تجهیزات ان اس تی داره

یه دستگاهه که وصل میکنن به شکمت تعداد حرکات و ضربان قلب بچه رو میگیره و میفهمن انقباض زایمانه یا نه

شیاف زدی بهتر نشدی؟ یه قرصم هست از زایمان جلوگیری میکنه از دکترت بپرس اونو بخوری یا نه

ایزوپرین اسمشه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
عزیزم 🥲 میدونم الان چه حالی هستی! کاملا درکت میکنم.. فقط تا میتونی سعی کن استرست رو کنترل کنی، خود ...

خیلی ممنونم الی جون حق با شماست سعی میکنم خودمو اروم کنم😢

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40