2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520663 بازدید | 37359 پست
ولي بازم اين كارا كه گفتم و بكنه ضرر كه نداره

اره حتماا ممنونم که گفتی عزیزم 💕انشالله همون ازمایششون درسته که کم‌بوده ،ولی شایدم توی ۱ماه تغییر کرده دوباره هم ازمایش بدن توی مام بعدا بد نیس ! اگر بخوای بری مام البته

اره حتماا ممنونم که گفتی عزیزم 💕انشالله همون ازمایششون درسته که کم‌بوده ،ولی شایدم توی ۱ماه تغییر ک ...

نميره😅 بهش برخورده😅

من هنوز تضميم نگرفتم چيكار كنم برم مام يا برم يه دكتر بيرون اونجا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره فردا عصر حتما میرم سونو بعدم دکتر ببینم نظرش چیهمرسی از راهنماییت عزیزم

عزیزم بهتری؟ 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
الی جان اسپریژن واسه چی خوبه؟

مولتی آقایون برای اقدامه! مثل ولمن یا فرتیل‌آید

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام دوستان خوبيد كسي هست حرف بزنيم من واقعا خوشحالم كه از موقع ام گذشته اميدوارم خدا كمك بكنه بار د ...

سلام عزیزم ♥️

من نبودم الان دیدم پیامت رو چی شد؟ رفتی آز بتا؟

ایشالله که با خبرای خوش میای ✨🤲

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اره فردا عصر حتما میرم سونو بعدم دکتر ببینم نظرش چیهمرسی از راهنماییت عزیزم

خیره ایشالله مشکلی نیست 🤲♥️

از سونو و دکتر اومدی از حال خودت خبر بده

اره .به مادرم وشوهرم گفتم واسه این اقدام بیشترکمکم کنن که من دیگه بلندش نکنم

خوب کردی.. رعایت کن ایشالله خیلی زود مثبت شی ♥️✨

سلام عزیزم ♥️من نبودم الان دیدم پیامت رو چی شد؟ رفتی آز بتا؟ایشالله که با خبرای خوش میای ✨🤲

سلام خوبي عزيزم 

من پريود نشدم ايشالا عصري ميرم ازمايش گفت دو ساعت بعد هم جواب بهم ميده 

فقط اميدوارم بلاتكليفم نكنه مشخص بشه 

و بازم يه بي بي ميخوم 😅

سلام خوبي عزيزم من پريود نشدم ايشالا عصري ميرم ازمايش گفت دو ساعت بعد هم جواب بهم ميده فقط اميدوارم ...

چی شد؟ آز دادی؟ جوابش اومد؟ بی‌بی خریدی؟ 🥹

فردا برم دكتر نميدونم چرا اينجور شده اصلا عجيبه ممكنه زود باشه يا نه ؟نميدونم هيچ وقت من عقب ننداختم ...

عه 😔 من گفتم درصد بالا بارداری 🥲

معمولا وقتی از موعد میگذره نشون میده مگه جز استثناها!!

اره حتما دکتر برو، سونو داره داخل مطب؟

اگه داره بگو چک کنه ببینه ساک میبینه یا نه! ندید حتمنی نیست پس، بهت ممکنه دارو بده، پریود شی و برای ماه بعد تنظیم شی

سلام عزیزم خوبیگلم شما معاینه لگن هم شدی ک‌ببینی طبیعی میتونی یانه؟ اخه احساس میکنم خیلی دلت میخواد ...

سلام عزیزم قربونت تو خوبی.

من بچه دوممه.  یه زایمان طبیعی داشتم خیلی هم راضی بودم . واسه همین دلم میخواد بچرخه . برعکس بقیه من از سزارین خوف دارم 🥲😐

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿