2777
2789
من دوروبریام همه طبیعی زایمان کردن بالافاصله بعد زایمان تمام کاراشونوودشون انجام میدن راااحت انگار ن ...

بعد سه روز سزارین ها هم سر پا میشن باز خودت میدونی اگه میتونی برو طبیعی من که ترسیدم برم از دور و بریام که رفته بودن طبیعی چیزای خوبی نشنیدم بجاش خواهر شوهرم همین که بارداریم و فهمید گفت برو سزارین آخه اونم سزارین رفته بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم ک عزیزم میگ دولتی سزکن وقتی ازنظ مالی وابسته ب شوهرت باشی میشه این

ای خاهر هرکار میخای بکنی بکن قشنگم پولشونداد طلاتوبفروش ولی ب خاستت برس فدای سرت 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بعد سه روز سزارین ها هم سر پا میشن باز خودت میدونی اگه میتونی برو طبیعی من که ترسیدم برم از دور و بر ...

خب بستگی ب دکتر داره بنظرم این دکتری که دوروبریام رفتن همشون ینفر بوده واقعا دکتره عااالی سرزایمانتم خودش میاد مامای همراهم میگیرن وورزش و .. منم میرم پیش همین ایشالاقصددارم طبیعی بیارم هفته ۷ ام هنوز

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من زایمان اولم تو یه بیمارستان دولتی بودم

عالی بود بهشت

دومی نمیدونم خصوصی بود 

نیمه خصوصی بود چه مرگی بود

دهنم سرویس شد

یادم میوفته حالم بد میشه🤕

همه چیز شانسیه

خانه شماره 12 میدان گریمولد
بخاطر اینکه سزارین بشی میخوای بری خصوصی ؟ دولتی سزا نمیکنه ؟

ن چون بهتره بخیه پرسی میزنن جاش نمیمونه عفونت وبازشدگی نداره دردواذیت خیلی کم تری داری