2777
2789
عنوان

بیایین نیاز به شنیده شدن دارم

1751 بازدید | 222 پست

من کارمند بودم برای خودم زمین و خونه داشتم از مجردی ازدواج کردم اومدم شهر غریب شوهرم ٱشغال هست نذاشت برم کار مجبور شدم بشینم خونه آشنا پیدا کرد مرخصی گرفت جریمه اینا ریخت. توی این چندسال منو محدود کرد کلا دیدن خانوادم نرفتم  بیشتر ازسه ساله ازدواج کردم یک بار برده خونه مادرم  من عروس شهر غریب شدم کلا جایی نمی‌بره از در خونه بیرون نمی‌بره هفته ای ی بار میبره خونه مادرش که اونجا هم کوچه بغلی هست هر جور توهینی دلشون خواست میکنن تا بخوام با شوخی یا کنایه جواب بدم شوهرم جوری کتک میزنه که نگو. ی ماه قبل بود کتکم زده هنوزم سر درد دارم به پدر مرحومم که جوان مرگ شده سر هرچیزی فش میده همه ی اینارو هم با همدستی مادر و خواهراش انجام میده. خیلی باهاش صحبت کردم اثر نداره به نظر شما تصمیمم برای جدایی درسته؟ نمیتونم فش و توهین به خانوادم و کتک هاشو تحمل کنم اخلاق نداره مرتب همه چیو پرت میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی میترسم ب کسی بگم جدا شوولی شرایط شما خیلی اورژانسیه

هیچکس رو ندارم. خیلی اذیتم میکنه جوری کتک زده نمیتونم ی ماهه بلند شم سرگیجه دارم. من هیچ دلخوشی ندارم نه خرید میبره نه تفریح. تا بخوام از خانوادم بگم میگه گوه نخور. راهنمایی کن

هیچکس رو ندارم. خیلی اذیتم میکنه جوری کتک زده نمیتونم ی ماهه بلند شم سرگیجه دارم. من هیچ دلخوشی ندار ...

توو اولین فرصت پول و طلا هر چی داری وردار برو دادگاه در خواست طلاق بده برو خونه بابات 

هیچوقت هم برنگرد 

نگو هیشکیو ندارم

خونه مادرت ک هست داداش لابد داری 

سابقه کار هم ک داری برو شهر خودت پشت سرت هم نگاه نکن

حق دارین. طلاقم آخرین راهکار نیست سعی کن باهاش حرف بزنی مشاوره برین و...بعدش اگه نشد طلاق..شما خیلی قوی هستین که تاالان هم موندین که درست شه🌹

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
حق دارین. طلاقم آخرین راهکار نیست سعی کن باهاش حرف بزنی مشاوره برین و...بعدش اگه نشد طلاق..شما خیلی ...

مشاوره نمیره اختلال خودشیفتگی داره میگه همه باید از من اطلاعت کنن. خودشون برام هیچی نخریدن انتظار دارم زمین و خونه ای که شهر خودمون به اسمم هست بفروشم بیارم واسه آقا بخرم اونم به پدرم توهین کنه 

شما جا من  بودی میکردی؟ 

آخه ی بارم جدا شدم حرف فامیل رو چکارکنم

فامیل مگه به جای تو زندگی میکنن عزیز من؟

اگه فکر میکنی طلاق تنها راهشه ، زودتر پیگیر کاراش باش

بعدشم برگرد شهر خودت

من؟! جسمی از دهه هشتاد و روحی از دهه پنجاه.