2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست
درد رو که خیلیامون داریم ولی انقباض رو حتما بایستی ان اس تی بدی که مطمئن بشی. کاش اول از همه ان اس ت ...

دیروز ک سونو کردم گفت دهانه رحم باز نیست ولی اگ کیسه اب پاره شه اونم باز میشه این ۲هفته ک گفتن مایع زیاده من از ترسم حتی اب هم نمیخوردم فقط همراه قرص ها اب میخوردم خیلی رعایت کردم اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدوم شهری؟ سرچ کن ببین کدوم ببمارستان تجهیزات ان اس تی دارهیه دستگاهه که وصل میکنن به شکمت تعداد حرک ...

شیرازم وای اصلا باورم نمیشه تو شهری ک انقدر در زمینه پزشکی ادعا داره بیمارستان خصوصیش تجهیزاتشون انقدر کم باشه دیشب چنتا بیمارستان زنگ زدم گفتن فقط دولتی داره ما نداریم

اره متاسفانه هنوز درد دارم قرص هم بهم داده ک صبح بخورم فقط خدا خودش کمک کنه ک این انقباضا دست از سرم بردارن

من یبار تجربه تلخ بارداری خارج از رحمی رو داشتم واقعا از دیشب ک دکترم اینجوری گفت دنیا رو سرم خراب شده تحمل ی تجربه تلخ دیگ رو ندارم😢

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شیرازم وای اصلا باورم نمیشه تو شهری ک انقدر در زمینه پزشکی ادعا داره بیمارستان خصوصیش تجهیزاتشون انق ...

سلام عزیزم خوبی ؟

به خودت مسلط باش تا خدا نخواد هیچی نمیشه توکل کن بخدا برو بیمارستان دولتی .

من هفته ۳۰ این اتفاق برام افتاد تو همون روز بستری دوبار معاینم کردن بیمارستان داغون بود ولی چاره ای نداشتم تازه گفتن یک سانت دهانه رحم بازه و بستری شدم سریع داروهای ضد انقباض رو برام وصل کردن امپول ریه زدن بعد دیدن شرایطم خوبه مرخصم کردن الان هم تو هفته ۳۷ هستم خداروشکر 

پس شما هم الکی به زایمان و .... فکر نکن داروهای ضد انقباض خیلی تاثیر داره حتما برو بستری شو ان شاالله که چیزی نیست.🙏

ضمنا من بعد معاینه ترشحاتم قهوه ای شد کلی ترسیدم. ولی کم کم پاک شدم  . اینم گفتم که اگر اینجوری شدی الکی نترسی طبیعیه.

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
شیرازم وای اصلا باورم نمیشه تو شهری ک انقدر در زمینه پزشکی ادعا داره بیمارستان خصوصیش تجهیزاتشون انق ...

پس زودتر برو یه بیمارستان دولتیه خوب بستری شو فقط استرسو از خودت دور کن همه چیو بسپار به خدا تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته ایشالا اتفاقی نمیوفته همه چی طبق برنامه پیش میره

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام عزیزم خوبی ؟به خودت مسلط باش تا خدا نخواد هیچی نمیشه توکل کن بخدا برو بیمارستان دولتی .من هفته ...

سلام عزیزم 

اره دیگه دیروز تاحالا انقدر باهام حرف زدن باخودم کنار اومدم ک تا فردا اگر هنوز انقباض داشتم برم برا بستری شدن توکل ب خدا و با دعای شما دوستای خوبم ایشالا ک ب خیر بگذره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس زودتر برو یه بیمارستان دولتیه خوب بستری شو فقط استرسو از خودت دور کن همه چیو بسپار به خدا تا خدا ...

مرسی از همدلیتون خیلی ارومتر شدم تا فردا اگر خوب نشدم حتما میرم بستری شم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی از همدلیتون خیلی ارومتر شدم تا فردا اگر خوب نشدم حتما میرم بستری شم

عزیزمم انشالله کت چیزی نیس و نی نی سر وقت میاد خدا میدونه خیلی واست دعا کردم 🥹اصلا نگران نباش خدا داده خودشم مواظبشه بسپارش به خودش انشالله نگهدارشه🙏♥️

عزیزمم انشالله کت چیزی نیس و نی نی سر وقت میاد خدا میدونه خیلی واست دعا کردم 🥹اصلا نگران نباش خدا د ...

مرسی عزیزدلم ایشالا ک ب زودی خدا ی نی نی سالم و ناز بذاره تو دل مهربونت❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا من چون بچه بریچه دکتر گفت ریسک نکن تا بچرخه اینم که نچرخید . ضمنا اینکه اصلا نه زیاد میتونم ...

آخی عزیزم انشاالله  که بچرخه، وبسلامتی زایمان کنی 🤲واقعا این ۲ماه آخر خیلی سخت میشه 

دیروز ک سونو کردم گفت دهانه رحم باز نیست ولی اگ کیسه اب پاره شه اونم باز میشه این ۲هفته ک گفتن مایع ...

عزیزم شما عدد مایعت چنده؟

منم روزای تو رو گذروندم. ولی تا الان دووم اوردم خداروشکر. خدا میدونه چقدر استرس کشیدم و فک میکردم حتما میترکه. تازه من یه بچه چهارده کیلویی دارم که بخاطر شرایطش بیشتر اوقات بغلمه. الان اخرین سونو که دادم مایع نرمال شده بود. فقط همون کارایی که گفتم رعایت کن و چیزی که مهمه سونوی بیوفیزیکال هست که همیشه از سلامت جنین مطمین بشی. من اول دو هفته بعد تکرار کردم بعد سه هفته بعد الانم دیگه میمونم تا سونوی آخر. الان هنوزم رعایت میکنم هم استراحت رو هم.نمک و شیرینی رو که.کامل قطع کرده بودم رو و هم مصرف مایعات رو. مطمئن باش چیزیت نمیشه. مخصوصا که گفتی کامل بسته هستی 

مرسي از همدرديت عزيزم الان رفتم ببخشيد دستشويي تو دستمال يه لكه خون روشن خيلي كم مثل همراه با ترشح ب ...

فک نکنم لانه‌گزینی انقد با تاخیر باشه، همون بری دکتر بهتر تکلیفت رو مشخص میکنه، باز سونویی چیزی شاید نشون بده!  یا دارویی بده منظم شی! تو اقدام تاخیر و بهم ریختگی طبیعیه نگران نباش 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱