2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

siminradin جان عزیزم اصلا استرس نداشته باش من الان یه هفته است که عمل کردم عمل راحتیه بیهوشت میکنن هیچی نمیفهمی درمورددکترتم تحقیق کردی حتما هم کارشون خوبه پس فقط توکل کن به خدا عزیزم
عزیزم بستگی به دکترت داره ولی اکثرا ۷ روز باید گچ داشته باشی که بعد ۷ روز ان شاالله میشه چهارشنبه هفته بعد و برات درش میاره نگران نباش دکترت فکر گچ و تامپون کرده بعد بت وقت عمل دادهاصلا استرس نگیر فقط به خودت برس
سلام دوستان من امروز رفتم آتلمو برداشتم خیلی حالم بده خیلی پشیمونم واسم خیلی دعاکنید خیلی حالم بده ممنونم از همه تون تو این یه هفته خیلی کمکم کردید واقعا دیگه حوصله هیچی ندارم حوصله هیچکس دلم فقط تنهایی میخواد برام دعاکنید
دوستان ممنونم محیا جون دوستم..بیا عزیزم بگو چرا حالت بده؟!! من خودم روز اول که بینیم رو بعد از برداشتن اسپینت دیدم خیلی ناراحت بودم ولی چون تجربه دوستان رو خونده بودم صبر کردم..فکر میکنم بینیم هفته به هفته داره بهتر میشه الان عجله نکن عزیزم.. دکترم یه بار بهم گفت جراحی بینی یعنی صبر!!!!!
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
2810