2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015483 بازدید | 66528 پست
سلام کتانه جون آره رفتم عزیزم، میگفت بهتره عمل نکنی، کلا مخالف عمل بود پیش کاورزمنش و میمنه هم رفتم فکر میکنم با میمنه عمل کنم از کشاورزمنش یخورده میترسم بخشایی هم که اینقدر خشنه دوست ندارم برم پیشش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای خوشملوی خودم سلاااااااااااااااااااااااااااااااام محیا جونی آخ منوبردی به اونشبی که بعدبرداشتن اسپلینتم اومدم خونه...زدم زیرگریه ازبس ناامید و پشیمون بودم... اما بعدچندروز خوب شدم و فرم بینیمم خیلی بهترشد... توام خوف میشی فقط صبرکن و غصه نخور عزییییییییییییییز دلممممممممممم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
کتانه جون چنتا مورد دیدم تو مطب میمنه بنظرم خوب بود، اسم دکتر احمد میمنه هستش دکتر مهربونی بود و میانسال
بینی ها تقریبا طبیعی بودن، دقیقا نمیدونم بگم چه مدلی بودن، طبیعی ولی با یخورده قوس
کشاورزمنش خانومه، رو همین حساب میگم بهتره با میمنه عمل کنم چون دکتر مرد انگار مطمین تره
نظرت چیه کتانه جون؟
من چون بینی تقریبا پهنی دارم فقط میخوام بینیم باریکتر بشه و ارتفاعش بیاد بالاتر
میمنه و کشاورزمنش هر دوشون گفتن واست غضروف میذاریم و بینیت میاد بالاتر، از پهنای کناره های استخون بینی هم کم میکنیم
یه دکتر خانوم مشهد یکی از همشهریام عمل کرد..ولی برای بیهوشی مشکل پیدا کرد.الان مشکل مغزی داره و فلج شد.یادم نیس همین کشاورزمنش بود یا یه دکتر دیگه.ولی خانوم بود.تحقیق کن. میمنه باریک میکنه اگه میخوای باریک بشه. اسم دکتر معتمد چی بود? در کل عجله نکن.مطب هر دکتری که خوشت اومد.چندبار برو مدلاش ببین و تنفساشون تا مطمئن بشی.
عکس بینی صفحه 1709
محیا جونم غصه نخور عزیزم منم ناراحت میشما طبق تجارب دیگران باید صبر داشته باشی عزیزم منم برات دعا میکنم بینیت به زودی همونی بشه که میخوای
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
2810