2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015513 بازدید | 66529 پست
سلام من قرار بود از هفته پیش برم مطب گردی که کار پیش اومد.امروز رفتم مطب دکتر نوری.اصن جزو لیستم نبود یهویی شد.قبل از من یه خانومی بودن که برای تعویض چسب اومده بودن ماه پیش گفتن عمل کردن واقعا خوب بود عکس قبلشو هم که نشون دادن انحراف شدید داشتن که خیلی اوکی بود الان.منم که دکتر دید گفت که بینیت خوب درمیاد و عروسکی نمیکنم و کم کاری.داشتم میومدم یه آقای دیگه رو هم دیدم که برای تعویض چسب اومده بود ولی نتونستم خوب بینیشو ببینم.من کلا دلم گرفت کاراشو ولی یکم خلوت بود مطبش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها......ببخشید من چند روزی نبودم..... خب من با سامی عمل کردم.......عمل که خیلییییی عالی بود و عمل هم که کلا درد نداره....چون تمام نرون های اعصاب بینی پاره میشه حین عمل و بعدا دوباره شکل میگیره....حتی یه مسکن هم نمیخورید.... من یکشنبه ی پیش تامپونامو برداشتم و سه شنبه ی پیش رفتم گچشو باز کرد....ولی آتل رو با چسب یکی دوهفته باید نگه داشت محض ضربه نخوردن..... راستش من تا الات هر چی بینی میبینم تو مطب دکتر سامی بیشتر از بیش بهش اطمینان میکنم بینی هودم استخوونی غضزوفی بود و اصلا گوشتی نبود واسه همین دکتر پره های بینیمو اصلا باز نکرد ک بخیه بخوره.....در کل من چون شکستگی بدی داشتم عملم خیلییییی پرکار بود ب گفته خود دکتر سامی.....حتی 6 ساعت عملم طول کشید..... الان بعد از گذشتن 9 روز هیچی راجع ب مدل بینیم نمیتونم بگم چون ورم داره....ولی یه تیغه ی صاف و یکم قوس دار به گفته خود دکتر ک طبیعی تر بشه دارم که خیلی زیباس.... درباره ی پره هام که باید بگم چون طبیعیه و بخیه نخورده اونم هیلی خوب شده....در کل من خیلی راضیم....ولی چون ورم داره فعلا قابل تشخیص نیس
دکتر فتح سامی 15 بهمن
سلام عزیزم ممنون از توضیحاتت اره حتما میرم عمل کرده هاشو میبینم برا اردیبهشت میخوام برم بعد عمل چقد سختی داره من تنها مشکلم دختر سه سالمه میشه راهنماییم کنید و بگیید چ چیزایی رو برای عمل بینی باید مد نظر داشت ؟
ببینین من دفعه پیش ک رفتم مطب یکی دو خانم ک بینی های شدید گوشتی داشتن و دیدم ک مشاوره کردن.....ببینید بزرگترین حسن دکتر سامی اینه ک امید واهی نمیده....مثلا ب اون خانمه گفته بود 50-60% بینیت بهتر میشه.... چون بینیش خیلیییی گوشتی بود.. و ب یکی دیگه گفت که شما عمل نکنی بهتره چون چونه ی شما کجه و عمل هم کنی خیلی قیافه ت بهتر نمیشه....بهش گفته بود اول باید جراحی فک کنه تا بینی!!!!
دکتر فتح سامی 15 بهمن
نارین جان منم ی دختر سه سال و نیمه دارم.....ببین سختی هاش بعد از عمل و مراقبت هاشه دیگه....مثلا نبلید تا چند ماه فک کنم دو سه ماه دخترتو بغل کنی و بلندش،کنی....چون اصلا نباید بار وزن زیاد بلند کنی....یا اینکه نمیتونی روزای اول خیلی خوب ب دخترت برسی ....یکی باید باشه حتما پیشت
دکتر فتح سامی 15 بهمن
سلام دوست جونا شبتون بخیر من تازه از مطب دکتر ابیانه برگشتم و فردا عمل دارم برام دعا کنید که بینیم خوشگل بشه و خودم سلامت باشم سعی میکنم بعد از عمل هم بیام که اطلاعات در اختیارتون بذارم امروزم چندین مورد بینی دیدم که همشون قشنگ و خوب بودن اما خب هیچ کدوم خیلی مورد دار نبودن اکثرا قبلشون قوز بینی و افتادگی داشتن یه مورد هم گوشتی خوب دیدم که بینیش پهن بود و پره ها رو انقد خوب بخیه زده بود که نگو و دو مورد هم انحراف شدید دیدم که بینیشون بزرگ نبود قبل از عمل اما الان که من دیدم خیلی خوب بودن. تامپون هم تا حالا حتی یه مورد که بگه درد داشته موقع کشیدن ندیدم اکثرا هم بعد از عمل درد نداشتن حالا شاید من چون قوز بینیم زیاده و استخونیه درد داشته باشم و کبودی خلاصه بازم اگر اطلاعاتی بدست آوردم میگم براتون شب خوش
2810