2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سلام دوستان کسی بینشو پیش دکتر بخشایی تو مشهد عمل کرده؟ایا راضی هست؟ من بینیم یکم قوز داره و نوک بینیم یکم اویزونه.میخام دکتری باشه که طبیعی ل کنه و مشکل تنفسی برام بعدن پیش نیاد. کسی تئ مشهد دکتر ی عمل کرده که راضی بوده باشه؟
سلام بچه ها من میخوام عمل کنم بینم تقریبا گوشتى غضرفیه یه درکتر خوب که کاراشو خیلیا دیدن واقعا دیدن خوبخ با قیمت نسبا مناسب بهم معرفى میکنید ممنون میشم
هرگز زانو نخواهم زد حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم شود...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم امروز یکی رو دیدم تقریبا همزمان با من با یحیوی عمل کرده بود،دماغش گنده ،کج و ناصاف ....بعد جالبیش این بود یک نفس تعریف می کرد،خداییش نمیگفت عمل کرده من بهش توصیه 100%عمل رو میکردم.اعتماد به نفسش عالی،تعریفاش بی نظیر. اینا رو گفتم بگم یه وقتایی شما ها میاین اینجا یه ایرادای ریزی میگیرید که خداییش ایراد نیست من اینجا بینی هر کسی رو دیدم قشنگ بوده و به صورتش میومده.دوستای گلم زیادی حساس نشید روی فرم بینیتون. دستگاه که عمل نمیکنه یه جور،انسان عمل میکنه با کلی حالت های پوست و بدن. دینا جووون مخصوصا شما که بینیت هم قشنگه.برای خودت میگما.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
آرزو جان من چون خیلی بی استعداد بودم دکتر بهم گفت شل تر بزن،گفت لآقل کاری نکنه بهتر از اینکه سفت بزنی،من نمیدونم چرا همیشه رد چسب روی پوستم می موند برای همین چسبندگی چسب رو با دستم یکم می گرفتم. در مورد کرم هم من یه مقداری اون موقع سعی کردم کمتر بزنماما خیلی حس میکردم توی بینیم خشک شده و اذیتم میکرد برای همین دوباره زدم،اگر اذیتت نمیکنه خشکیش کمتر بزن اما به نظر من بزنی بهتره
دکتر فتح سامی / 3مرداد
نارین جان من شمالی هستم . شنیدم غفاری ساری عملاش طبیعی البته 2 تا غفاری ساری هست منظورم علی اصغر غفاری هست .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
نارین جان قبل عمل خیلی تحقیق کن تا خدای نکرده مشکلی برات پیش نیاد . حتما چندین بار مطب دکتر مورد نظرت برو و از منشی ساعت ویزیت عمل شده ها بپرس و اون زمان برو و نمونه ببین . به نمونه های زیر 6 ماه اصلا اعتماد نکن تا 1 سال و حتی 2 سال فرم بینی خیلی تغییر میکنه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
پس عین خودمی!!!!!من هر بار یه حلقه چسب مصرف میکردم! چیزی که دکتر به خودم گفت این بود که چسب کمک میکنه پوست روی فرم بینی قرار بگیره،چون آلان بینی کوچیک تر شده ولی همون مقدار پوست هست دیگه برای همین چسب میزنیم. به من گفت اوج تاثیر چسب اینکه چجوری بزنی توی 2هفته اوله که اونم خود دکتر میزنه نگران نباش عزیزم
دکتر فتح سامی / 3مرداد
پس با استعدادتون منم هروقت هرکی منو میبینه با دقت بینیمو نیگامیکنه میگه دکترت واست چسب زده ؟ تواون لحظه غرور تمامه وجودمو فرامیگیره و میگم نه عزیزم خودم زدم نمیدونین چ حس فوق العاده ایه
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
سلام دوست جونها. چرا هیچ کس عکس نمیذاره و حداقل توضیح نمیده؟؟؟ بچه هایی که تازه با سامی عمل کردین بیاین یه کم بیشتر بگین.قبل از عمل همه زیاد میاین.بعد از عمل بیاین و از تجربه هاتون بگین .منم یکی از گزینه هام سامیه.بیاین دیگه بچه ها.
2810