2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015494 بازدید | 66529 پست
نفیس جون دکتر کمال کوچک زاده رو شما درموردش چیزى شنیدید بعد این دوستمون که الان گفت میخواد بره عمل اسم کامل دکترش چیه هزینه اش چقدره؟
هرگز زانو نخواهم زد حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم شود...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی بچه ها من دوستانه بهتون میگم اگه بینی تون ایراد جزئی داره و مشکل خاصی نداره عمل نکنید پشیمون میشید همه میگن فقط مرگه که چاره نداره ولی به نظر من عمل بینی هم چاره ای نداره
دکتر کلانتر 6 آذر
منم دلم برای قیافه قبلم تنگ شده مخصوصا اون اوایل عمل ولی به تدریج داره بهتر میشه دوستام اول میگفتن خیییییلی تغییر کردی ولی الان میگن داری به قیافه قبلت نزدیک میشی که باعث خوشحالی منه
دکتر کلانتر 6 آذر
من الان 3هفته شده عملیدم اما دیشب که بدون چسب به بینیم نگاه کردم بازهم یه چیز کج و کوله و پر از باد دیدم به نظرتون اینا ورمه یا می خوان همیشه بمونن؟ من با دکتر سجادیان عمل کردم. نوک بینیم و تیغه بالای بینیم واقعا بزرگه.من نمی دونم ورمه یا بزرگ ونده.تو رو خدا راهنماییم کنید.
رسپینا یعنی چی پهنه ؟یعنی همینطوری میمونه یا منظورت اینه که اولش به خاطر ورم پهنه؟بینی من شبیه خمیره مال شما هم همینطوری بود ؟اخه یه خانومی مطب بود 1 ماه بعد از عملش واقعا خوب بودن.یعنی بینی من تا عید چه جوری میشه؟
بچه ها راستی یه سوال؟؟؟ شما هگ بعد از 19 روز فین کردید؟؟؟اخه دکتر سامی گفت که باید هرروز فین کنم که کثیفی بیننیم بیاد بیرون...منم فین میکنم و اینقدر خوشه...ولی میترسم که دم و دستگاههای داخل بینسم بریزه بیرون...و اینکه منم خودم چسبمو میزنم و خیلی سفت و عالی ..... و دیگه اینکه دخترمم مرتب بغل میکنم و بهش محبت میکنم و هیچ اشکالی نداره....و اینکه پماد هم روزی دوبار و سرم نمکی هم میزنم چون ماهشهر گرد و خاک فراوونه....و دیگه اینکه هر یه روز درمیون هم میرم حمام و 15 دقیقه حمام میکنم و چسبمو عوض میکنم....و اینکه کلا عین خیالم نیسسسسسست
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
2810