2777
2789

یکی از دوستام خیییلی مهربون و خوب بود و کلی حرف میزدیم باهم شکست عشقی خیلی بدی خورده همش استوری غمگین میزاره یخ هم جواب میده 

نمیدونم از دستم ناراحته یا حوصله نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حوصله نداره حق داره

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

ن حوصله نداره حالاشکشت عشقی ب کنارشماخودت حوصله نداشته باشی میای بااین واون خوب بحرفی؟یقینانه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

عشق شکست نداره ...عشق واقعی منظورمه ...اینو همه باید بفهمن ...

اگه طرف ردتون کرد اسمش شکست نیس ...مهم اینه شما جرأت گفتن پیدا کردین و شجاعت داشتین...

اون شمارو از دست داده ن شما :)) 

اون حق انتخاب داشته همین ...بهش بگو به خودش سخت نگیره :)) ی روزی یکی میاد ک دوستتو همون جور ک پسررو دوست داره اونو دوست خواهد داشت :)) 

بهش بگو دنیا تموم نشده من کنارتم :))