2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440719 بازدید | 117674 پست
سلام من دوره تخمک گذاریم نزدیکی داشتم دو بار به فاصله بک روز در میان ،بعد از ۳ روز که گذشت لکه بینیم ...

لکه بینی از علائم لانه گزینی هست ان شالله که باردار باشی

توکل کن به ان زنده ای که هرگز نمیمیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من دوره تخمک گذاریم نزدیکی داشتم دو بار به فاصله بک روز در میان ،بعد از ۳ روز که گذشت لکه بینیم ...

سلام بچه ها یادتونه این پیامک و گذاشته بودم ؟الان ۵ روز از پریودم گذشته ولی هنوز پریود نشدم ولی امشب ببخشید تو لباس زیرم یکم لک دیدم یعنی دارم پریود میشم 😔????

دوستان انقدر استرس به خودتون وارد نکنید یکم صبور باشید خوب تنها چیزی که می دونم اینه لک لانه گزینی نزدیکای پریودی . پس صبور باشید اگه خونریزی شروع بشه پریود شدین اگه نه در حد همون لک باشه ممکنه لک لانه گزینی باشه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام ب همه منم این ماه تازه اقدام کردم اما از روزی ک اقدام کردم همش خابم میاد 😭😭😭

خواب الودگی یکی از نشونه های بارداری ولی شما خیلی دیگه زود خوابتون گرفته 😄😄

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
Salam shoma bardar boodi

سلام نه نبودم...

هنوزم پری نیومده امروز روز ۵۵ سیکلمه...

دکتر که رفتم سونو کرد گفت کیست داری قرص ضدبارداری داد تا ٣٠ یا ۴٠ روز بخورم بعد برم پیشش ببینه از بین رفته کیست یا نه...

بعدش گفت پری میشی که بیای پیشم دارو جدید بدم برا باردارشدنت...

سلام نه نبودم... هنوزم پری نیومده امروز روز ۵۵ سیکلمه... دکتر که رفتم سونو کرد گفت کیست داری قرص ض ...

انشالله به زودی خوب میشه و باردار میشی عزیزم 💖

خدایا تو پناهم باش که بهترین پناهگاهی...

سلام عزیزان من یه یک هفته ب پریم مونده و نزدیک به یک هفته ست ک ترشحات سفید شیری مانند دارم ... زیر دلم درد خفیف دارم بعضی وقتا یهو بغلای شکمم هم درد میگیره ... دندونام خییییلی کم تیر میکشه ... هفته اول اقدام علائم سرماخوردگی داشتم در حد آبریزش بینی و عطسه و شدید خوابالودگی داشتم و یه خورده هم بی حوصله شدم طاقت ندارم یک هفته دیگ صبر کنم باهام همراهی کنید توروخدا

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
سلام عزیزان من یه یک هفته ب پریم مونده و نزدیک به یک هفته ست ک ترشحات سفید شیری مانند دارم ... زیر د ...

عزیزم درد های زیر شکم ترشحات و خواب الودگی علایم بارداری ان شاا... بارداری گلم

عزیزم درد های زیر شکم ترشحات و خواب الودگی علایم بارداری ان شاا... بارداری گلم

وای خدا از زبونت بشنوه دیشب جرات نکردم بی بی چک بذارم گفتم بزار از موعدم بگذره ۴-۵روز مونده

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
وای خدا از زبونت بشنوه دیشب جرات نکردم بی بی چک بذارم گفتم بزار از موعدم بگذره ۴-۵روز مونده

من بتام روز موعد 16 بود، دو روز قبل بی بی چک نشون داد

واقعا دقیق و حساسه،البته بگم بعد چن دقیقه خط انداخت