2777
2789

برا فردا دانشگاهارو هم تعطیل کردن بعضی جاها...

قضیه این ویروس جدیدم دارن میگن همه

اون موقعم اولش نمی‌نمیگفتن تعطیلیا بخاطر کروناس...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوباره ماسک و دستکش و الکل😂😂😂💔

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

نه عزیزم ربطی نداره 

این بیماری شدیده شایعه ولی مثل کرونا کشنده نیست علتش هم انتی بادی هست مه بخاطر ابتلا به کرونا یا تزریق واکسن توی بدن‌هامون تولید شده و نسبت به ویروس مقاوم تر شدیم 

نگران نباش فقط باید طی ۲۴ ساعت اول حتما بریم دکتر و وضعیت عمومی بدن چک بشه بعدش دیگه باید مصرف دارو و استراحت و تقویت بدن رو لحاظ کنیم تا دوره طولانی و سختش بگذره 

نه🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعا توانش رو نداریم

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

اره دقیقا منم همش یاد اون موقع میوفتم 

خودم پرستارم تو بیمارستان دیروز یکی از همکاران میگفت که تو شیفتش یکی بر اثر سرماخوردگی فوت کرده 💔

خیلی میترسم هم خودم هم شوهرم کادر درمانیم موقع کرونا تا پای مرگ رفتیم اونم سه بار 

ریه های شوهرم داغونن یه سرما میخوره نفس تنگه  

از طرفی دخترکم سال دیگه میره کلاس اول خدایا دیگع طاقت مجازی ندارم 😔

نه عزیزم ربطی نداره این بیماری شدیده شایعه ولی مثل کرونا کشنده نیست علتش هم انتی بادی هست مه بخاطر ا ...

آخه تا امسال سابقه نداشت بخاطر آلودگی بانک و اداره و دانشگاه همزمان تعطیل شه 

فوقش مدارس تعطیل میشد