2777
2789
عنوان

بیماری نامعلوم

95 بازدید | 16 پست

سلام من سه سال هست ک ی طرز عجیبی تمام بدنم زخم می‌کنه بعدش لکه میشه و دکترهای مختلفی رفتم طب سنتی یزد شیراز بندر تهران رشت و قشم 

آزمایش هم زیاد دادم حتی کم خونی هم ندارم 

از کف پاهام زخم میشه تا کف سرم اول کبود میشن ب شکل خون بعدش زخم البته کف دستم ب شکل تاول میشه یبار از وسط نصفش کردم دیدم خون و با آب چرک مانند میاد بیرون و بو ماهی خراب شده میداد همون موقع رفتم دکتر دوباره خشک کن داد و دکترای قبلی هم ک رفته بودم گفتن نمی‌دونیم یا اگزما هست ٫ حساسیت ب شکلات و کاکائو ٫ حساسیت ب ماهی٫ حساسیت ب مایه ظرفشویی و من تماما رعایت کردم ولی هیچی نشد اون زخم بدتر پیش روی کرد ب گوشم زد و تمام بدنم لکه زخمش هست تو عروسی ها خجالت میکشم بد نگاه م میکنن واگیر دار نیست گویا 

کسی تو آشناهاش همچین چیزی تجربه کرده؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه تو یزد ی پرستار ب دکتر همچین پیشنهادی داد ولی قبول نکرد

عزیزم باید بری نمونه برداری تا مشخص بشه مشکل چیه

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

خیلی از بیماری‌ای پوستی مربوط به کبد هست کبدتو پاکسازی کن یا مثلا بیماری‌ای خودایمنی

یه بار دکتر پوست رفتم منشیش میگفت  بعضی از ژلهایی که تزریق میشه  ممکنه مونده باشه  باعث بیماری‌ای خودایمنی میشه

خیلی از بیماری‌ای پوستی مربوط به کبد هست کبدتو پاکسازی کن یا مثلا بیماری‌ای خودایمنی

برا کبد رفتم دکتر چند وقت پیش 

پس برم پیش متخصص ایمونولوژی 

ممنونم از راهنماییت❤️

یه بار دکتر پوست رفتم منشیش میگفت بعضی از ژلهایی که تزریق میشه ممکنه مونده باشه باعث بیماری‌ای خو ...

اوه 

من از 16 سالگیم دقیقه بعد از واکسن کرونا درگیرش شدم 

و فقط آمپول شیری تا ی هفته منو از شر این زخما نجات میداد ولی بعدش با شدت بیشتری میومد