هیچوقتتتت یادم نمیره و یادم هس همیشه ی بار خونه عموم شب موندم صبح که بلند شدم زمستون بود شاید ۱۱ یا ۱۲ سالم بود اب گرم کردن که صورتشون رو بشورن..دیدم دختر عموم بزرگ هم بود گفت تو صورتت بزرگه اب بیشتری باید بزنی به صورتت..فکر نکنین فقط همین تو دلمه خیلی چیزا تجربه کردم ولی نمیدونم چرا این حرف گره خورده تو دلم...من صورتم پهنه چال لپ دارم چشام درشت ابروهامم درشت و لبای کوچیک خاستم ی تصوری ازم داشته باشین🙃🤌
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂 😂 ️. خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
انقدر تو زندگی آدم حرفای بدتر میشنوه که وقتی یاد اینا میوفته خندش میگیره
توی اون سن همه حرف روی ادم تاثیر میزاره
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂 😂 ️. خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️