2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4434026 بازدید | 117674 پست
انشالله گلم برام دعا کن پارسال  این موقع سقط کردم قلب نداشت 😭😢

ان شاا... بارداری گلم و هفته دیگه با خبر خوش میای بهمون میگی

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام به همگی..من دیشب بی بی چک استفاده کردم و خط دومی کمرنگ بود..یعنی جوابش چیه؟؟...خیلی از این بارداری ناخواسته ناراحتم با اینکه اولین بچم هست... هرچند خوشحال نیستم ولی بازم میگم خدا خواسته کاری نمی تونم بکنم...

سلام به همگی..من دیشب بی بی چک استفاده کردم و خط دومی کمرنگ بود..یعنی جوابش چیه؟؟...خیلی از این بارد ...

جوابش مثبت مبارک باشه. بهتر برین ازمایشگاه و ازمایش بتا بدین که دیگه مطمین بشین و مقدار بتا رو به دکتر نشون بدین.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

درمورد دانشگاهم سعی کنید پایان نامتون تا شش ماه اوا بارداری تمومش کنید بعدم میتونید با خیال راحت به بچتون برسید

درمورد دانشگاهم سعی کنید پایان نامتون تا شش ماه اوا بارداری تمومش کنید بعدم میتونید با خیال راحت به ...

ممنونم الی عزیز...با حرفات کمی آروم شدم..انشاله دیگه فردا برم آزمایش ..توکل به خدا

ممنونم الی عزیز...با حرفات کمی آروم شدم..انشاله دیگه فردا برم آزمایش ..توکل به خدا

ان شاا... هرچی صلاحت .ولی حتما بیا بگو نتیجه رو .سختم.نگیر.ادم هرچی سنش پایین تر باشه تو بچه داری قدرتش بیشتره .

انشالله گلم برام دعا کن پارسال  این موقع سقط کردم قلب نداشت 😭😢

عزیزم منم پارسال اردیبهشت سقط کردم قلبش تشکیل نشده بود😔 ولی الان خدا رو شکر پنج ماهه که باردارم😍

ولی نی نی شیطونم الان داره تکون میخوره 😀😀

یکبار سقط دلیل نمیشه بازم سقط کنی بیخیال باش انشالله زود نتیجه میگیری

خدایا بابت همه چیز شکر. عاشق همسرم و دخترم هستم.
عزیزم منم پارسال اردیبهشت سقط کردم قلبش تشکیل نشده بود😔 ولی الان خدا رو شکر پنج ماهه که باردارم😍 ...

اره سقط خیلی بده 😔

ویییی عزیزم خداروشکر انشاالله نی نی ت سالم دنیا بیاد من دیقا پارسال تو همین روزا بود سقط کردم دوست دارم زود باردار بشم با اینکه ۳روز دیگ موعدمه از الان بی بی زدم منفی بود کاش منم باردار باشم خیلی ناامیدم 😓😔

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
اره سقط خیلی بده 😔 ویییی عزیزم خداروشکر انشاالله نی نی ت سالم دنیا بیاد من دیقا پارسال تو همین روز ...

مرسی عزیزم

انشالله خیلی زود باردار میشی 

سعی کن بهش فکر نکنی 

من از بس بیخیال بود دگه روزای پری هم یادم رفته بود چن روز از پریم گذشته بود که عاغامون گفت از وخت پریت گذشته بی بی بزن که خدا رو شکر مثبت شد

[QUOTE=137107724]مرسی عزیزم انشالله خیلی زود باردار میشی  سعی کن بهش فکر نکنی  من از بس بیخیال بود دگه ر ...[/QUOTپنج ماهت شد ای جان 😍😍نی نی سلامت بیاد بغلت خیلی حس عحیبی داره تکون خوردناش صبر کن تکوناش بیشترممیشه .اگه لاغرم باشی که بیشتر میفهمی شکمت یهو میره چپ یهو راست😄

[QUOTE=137107724]مرسی عزیزم انشالله خیلی زود باردار میشی  سعی کن بهش فکر نکنی  من از بس بی ...

فدات شم الی جونم 😍😘

اره فدات پنج ماه هم گذشت انشالله که چهار ماهم راحت بگذره دخمل گلم بیاد بغلم

چخبر از خودت؟! بچه داری سخت نیس؟!

الی واقعا ازت ممنونم همیشه مث خواهر بهم دلداری و قوت قلب دادی پارسال این موقع سقط کردم ناراحت بودم ولی با حرفات آرومم میکردی انشالله که به تموم خواسته های دلت برسی خواهر جان 😘😘😘

فدات شم الی جونم 😍😘 اره فدات پنج ماه هم گذشت انشالله که چهار ماهم راحت بگذره دخمل گلم بیاد بغلم ...

ای جووونم قوربونت گلم.زود میگذره ان شاا... به خوبی و سلامتی. تو این روزا بارداری خیلی دعا کن همگی مخصوصا اینا که نی نی میخوان.بچه داری سختی داره ولی شیرینیش خیلی بیشتره 😍😍.سعی کن خودتو تقویت کنی که بتونی مادر پر توانی باشی ان شاا....

ای جووونم ممنونم از دعات همین دعا واسم یه دنیاست 😘😘