|
مشاهده متن کامل بحث +
4436053 بازدید
|
117674 پست
سلام من الان روز26پری هستم دو سه روزه سینه هام به شدت درد می کنه یه درد مبهمی هم زیر دلم دارم احساس حالت تهوع دارم اما حالم به هم نمی خوره توی این چند روز تقریبا 2کیلو چاق شدم و سینه هام بزرگ شده خیلی استرس دارم یعنی حامله هستم اگه کسیمی تونه کمکم کنه لطفا
مرسی عزیزم انشالله خیلی زود باردار میشی سعی کن بهش فکر نکنی من از بس بیخیال بود دگه ر ...
فدات گلم انشالله
خوبه شما بیخیال بودی من ک خیلی استرس دارم روزا هم خیلی دیر میگذره دیگ بدتر
من بی بی چک زدم صبح منفی بود گذاشتمش کنار رفتم کارامو کردم اومدم گفتم بزار بازش کنم ببینم شاید هاله داشت بازش کردم دیدم ی خط کنار خط Cهس صورتی بود بعدش خشک شد بنفش شد الان باید سمت راست بود ک سمت چپ کنار خط C هس کلا گیج شدم نمیدونم باردارم یا نه
فدات گلم انشالله خوبه شما بیخیال بودی من ک خیلی استرس دارم روزا هم خیلی دیر میگذره دیگ بدتر&n ...
ببین گلم اگه میخوای زود باردارشی باید استرس بزاری کنار.شما سقط داشتی مطمین باش زود باردار میشی فقط باید خیال راحت داشته باشی. بذار از موعدت که گذشت بی بی استفاده کن چرا خودتو اذیت می کنی.
❤ میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا روشاد کن بهشون نی نی بده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام به همه. من باید جمعه پریود میشدم. یعنی امروز روز سوم پریودم میبوذ اما نشدم. معمولا پریودام منظمه و زودتر پریود میشم. دیروز ۲ تا لک قهوه ای کمرنگ داشتم بیشتر شبیه ترشح قهوه ای بود و دیگه هیچی. قطره ها هم با فاصله ی ۷-۸ ساعت بودن. دل درد دارم در. حد پری که گاهی میگم الانس که پریود شم. صبح بیبی گذاشتم ولی منفی بود. کلا خط c خیلی دیر معلوم شد و کمرنگ. خط t هم که نه. مارکش هم زیموها بود. راستش جرأت ندارم برم آزمایش بدم. میترسم زود باشه هی میگم امروز هم صبر کنم ببینم چی میشه. شماها چند وقت بعد پری بیبی چکتوت مثبت شد؟
سلام خانوما انشاالله این ماه همه دلتون شاد شه ب بچه....من این ماه لتراکس،ایتروژن،مدروکسی مصرف کردم،hmg hmcgهم زدم ی فولیکل ۲۰داشتم،الان روز۲۷پریودیمه،چن روزپیش زیر دلم تی کشید بعد چن ساعت اروم شد،دل دردوکمردردپری دارم،۲/۳روزی هس ابریزش وگرفتگی بینی،عطسه دارم،ممکنه باردار باسم؟؟کسی اینجوری بوده
ممنون الی عزیز..حرفات به آدم دلگرمی میده...منم دیگه خداروشکر میکنم بخاطر لطفش...انشالله خدا همه کسایی که دلشون میخواد بچه داشته باشن همینطوری مثل من یکهویی غافلگیر کنه.