2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4436053 بازدید | 117674 پست
مرسی عزیزم انشالله خیلی زود باردار میشی  سعی کن بهش فکر نکنی  من از بس بیخیال بود دگه ر ...

فدات گلم انشالله 

خوبه شما بیخیال بودی من ک خیلی استرس دارم روزا هم خیلی دیر میگذره دیگ بدتر 

من بی بی چک زدم صبح منفی بود گذاشتمش کنار رفتم کارامو کردم اومدم گفتم بزار بازش کنم ببینم شاید هاله داشت بازش کردم دیدم ی خط کنار خط Cهس صورتی بود بعدش خشک شد بنفش شد الان باید سمت راست بود ک سمت چپ کنار خط C هس کلا گیج شدم نمیدونم باردارم یا نه 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
فدات گلم انشالله  خوبه شما بیخیال بودی من ک خیلی استرس دارم روزا هم خیلی دیر میگذره دیگ بدتر&n ...

ببین گلم اگه میخوای زود باردارشی باید استرس بزاری کنار.شما سقط داشتی مطمین باش زود باردار میشی فقط باید خیال راحت داشته باشی. بذار از موعدت که گذشت بی بی استفاده کن چرا خودتو اذیت می کنی.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام به همه. من باید جمعه پریود میشدم. یعنی امروز روز سوم پریودم میبوذ اما نشدم. معمولا پریودام منظمه و زودتر پریود میشم. دیروز ۲ تا لک قهوه ای کمرنگ داشتم بیشتر شبیه ترشح قهوه ای بود و دیگه هیچی. قطره ها هم با فاصله ی ۷-۸ ساعت بودن. دل درد دارم در. حد پری که گاهی میگم الانس که پریود شم. صبح بیبی گذاشتم ولی منفی بود. کلا خط c خیلی دیر معلوم شد و کمرنگ. خط t هم که نه. مارکش هم  زیموها بود. راستش جرأت ندارم برم آزمایش بدم. میترسم زود باشه هی میگم امروز هم صبر کنم ببینم چی میشه. شماها چند وقت بعد پری بیبی چکتوت مثبت شد؟

سلام خانوما انشاالله این ماه همه دلتون شاد شه ب بچه....من این ماه لتراکس،ایتروژن،مدروکسی مصرف کردم،hmg hmcgهم زدم ی فولیکل ۲۰داشتم،الان روز۲۷پریودیمه،چن روزپیش زیر دلم تی کشید بعد چن ساعت اروم شد،دل دردوکمردردپری دارم،۲/۳روزی هس ابریزش وگرفتگی بینی،عطسه دارم،ممکنه باردار باسم؟؟کسی اینجوری بوده

ان شاا... هرچی صلاحت .ولی حتما بیا بگو نتیجه رو .سختم.نگیر.ادم هرچی سنش پایین تر باشه تو بچه داری قد ...

سلام الی عزیز...گفته بودی نتیجه ازمایش رو بگم.. امروز جواشو گرفتم بتا بزرگتر از 1000 بود...

سلام الی عزیز...گفته بودی نتیجه ازمایش رو بگم.. امروز جواشو گرفتم بتا بزرگتر از 1000 بود...

مبارک مبارک خیلی مبارک.ان شاا... قدمش واسه مامان بابا خیر باشه. فرشته کوچولو عجله داشت بیاد.😊😊😊اصلا ناراحت نباشی ها .اینجا خیلی ها دلشون میخواد بچه دار بشن شما که توفیق اجباری سجده شکر به جا بیار خدا دوست داشته بچه بهت داده . وقتی اومد لبخندشا دیدی اونوقت همه سختی ها یادت میره.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام به همه. من باید جمعه پریود میشدم. یعنی امروز روز سوم پریودم میبوذ اما نشدم. معمولا پریودام منظم ...

عزیز یه روز بعد تاخیر بی بی مثبت میشه .فکر کنم جواب بی بی تون منفیع انشاا...یه باردیگه دوتا خط پر رنگ میفته

سلام خانوما انشاالله این ماه همه دلتون شاد شه ب بچه....من این ماه لتراکس،ایتروژن،مدروکسی مصرف کردم،h ...

فقط میدونم تیر کشیدن زیر دل معمولا یه هفته قبل از موعد میتونه نشانه بارداری باشه. باید صبر کنید تا موعدتون اگه تاخیر افتاد اونوقت بی بی بزنین

مبارک مبارک خیلی مبارک.ان شاا... قدمش واسه مامان بابا خیر باشه. فرشته کوچولو عجله داشت بیاد.😊😊😊اص ...

ممنون الی عزیز..حرفات به آدم دلگرمی میده...منم دیگه خداروشکر میکنم بخاطر لطفش...انشالله خدا همه کسایی که دلشون میخواد بچه داشته باشن همینطوری مثل من یکهویی  غافلگیر کنه.

ممنون الی عزیز..حرفات به آدم دلگرمی میده...منم دیگه خداروشکر میکنم بخاطر لطفش...انشالله خدا همه کسای ...

ان شاا...😍😍😍

خداکنه خیلی امیدوارم این ماه....دعاکنیدتوروخدا

همیشه امیدت به خدا باشه. ان شاا... که همین ماه بارداری 💕فقط صبوری کن

فدات شم الی جونم 😍😘 اره فدات پنج ماه هم گذشت انشالله که چهار ماهم راحت بگذره دخمل گلم بیاد بغلم ...

سلام عزیزم.مبارکت باشه بسلامتی

یه سوال.شما اوایل بارداری واژن تون خیس بود؟احساس میکردین توش آبه؟

من. ازمایشم منفی بود ولی توی واژنم آبه ببخشیدا

لایک نکنید خیلی ممنونم