این مادرشوهر من کم عقله ینی منم کم عقل فرض میکنه؟ 🤔امروز داشتم با همسایمون صحبت میکردم راه میرفتیم و ب جلو نگاه میکردیم
تو ۱۰ متریمون مادرشوهرم وایساده بود بعد ک ما نزدیک میشدیم با هر قدم ما این ی قدم عقب میرفت ،بعد ک نزدیک خونه طرف وایسادیم دقیقا ۵ متری با مادرشوهرم فاصله داشتیم این رفت پشت ی نیسان ک اونجا پارک بوو قایم فشد جوری ک مشخص بود وایساده و گوششو آورده جلو ولی فک میکرد ما نمی بینمش 😐 حرفامون گوش میداد، جلو دختره خجالت کشیدم اخه این چ کاریه عقب مونده🤦♀️
وقتای ک میاد خونمون چون خانم از پشت بوم سرشو میندازه پایین میاد ،در خونه رو جوری باز میکنه ب قول شوهرم انگار میخاد موش بگیره اونقدر آروووووم ،بعد نکه خنگه فک میکنه ما نمیفهمیم اخه در هال ک باز بشه باد سرد میاد یا صدای فنر دستگیره میاد ،و چن دیقه گوش میده بعد میاد جلو
یا پیش میاد ک پشت پنجره تو حیاط وایمیسته حرفامونو گوش بده مخصوصا اگر من تنها باشم و با تلفن حرف بزنم ولی نمیدونه نور چراغ کوچه سایشو میندازه رو پنجره
شوهرمم میگه ولش کن چیزی بهش نگو
از اینکه ب این فک میکنم ی زن احمق شوهرمو بزرگ کرده و ژنتیکش ب پسرم رفته و احتمالا شوهرمم ب همون احمقی باشه هنوز رو نشده و پسرمم اینجوری شه دیوونه میشم 🤦♀️